Венета Райкова се гаври с Криско в книгата си (снимка)

  • 24 август 2018 08:36

  • 32374
  • 5
Венета Райкова се гаври с Криско в книгата си (снимка)
©

Телевизионната водеща Венета Райкова се изгаври с рапъра КрискоКрискоКристиан Талев, по-известен като Криско, е български певец-изпълнител, музикален продуцент и автор в последния си роман.

Скандалната блондинка е променила името на изпълнителя на Писко и разказва как е имал гадже плеймейтка Капчица. Припомняме, че преди Цвети КрискоКрискоКристиан Талев, по-известен като Криско, е български певец-изпълнител, музикален продуцент и автор бе интимен с Ася Капчикова. В няколко реда Райкова разказва как певецът е стиснат и не дава и стотинка на гаджетата си.

За да не остане незабелязано написаното, самата Капчикова качи частта от книгата в личния си профил в социалната мрежа Инстаграм като стори, където десетки хора видяха гаврата със звездата на рап музиката у нас.

За момента КрискоКрискоКристиан Талев, по-известен като Криско, е български певец-изпълнител, музикален продуцент и автор по никакъв начин не отговаря на откритите нападки на Венета и бившата си. За никого обаче не е тайна, че певецът наистина е стиснат и не пръска пари по жените си, а предпочита да ги инвестира в нови песни и проекти, пише в. "Телеграф".

Последвайте канала на

Novini.bg
32374 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
filmiran

2018.08.25 | 00:44

5
А за тея дето са готови на всичко, за да са във филма не пишете? хахаха той човека си е извадил поука и не харчи пари за "плеймейткит(знаеме ги тия, душички, как си изкарват хляба) ... Нито съм фен на Криското, нито му слушам песните, но не може да се отрече, че преценката му е добра. Много по-добре тея пари да се вложат в музиката (да речем, че той прави такава) отколкото в една змия, дето утре ще те зареже и ще плюе отрова години наред, за да ти е гадно. Ай жий и здрай!

2018.08.24 | 09:20

1
страшна книг ше е аз не съм чел други ама таз сис сигурна ше е страшта и ше я прочета
бай Симо

2018.08.24 | 10:18

4
А бе той явно може да чете, но едва ли го прави с книги...

2018.08.24 | 10:00

3
еми ходих бате на училеще ама и от телевизора и интернета учих шото там е истината туй четенето е вече атавизъм и само за обща халтура
admin

2018.08.24 | 09:34

2
Като те гледам как пишеш се съмнявам, че можеш да четеш!

Добави коментар

Водещи новини