Лудият репортер и Алекс Богданска чакат бебе

  • 31 юли 2018 14:35

  • 30160
  • 2
Лудият репортер и Алекс Богданска чакат бебе
© Instagram

Алекс Богданска — Петканова и Дани Петканов ще станат родители по Коледа.

Колеги на двойката разкриха сладката им тайна. Бебето се очаква да се роди точно в навечерието на Коледа, пише в. „Телеграф”.

Двамата влюбени са много щастливи от факта, че ще стават родители, но съвсем не бързат да разкриват тази новина, най-вече от суеверие. Алекс категорично не искала да се шуми около бременността й, за да запази това събитие лично и само за семейството си.

Запитана от репортери, дали наистина е бременна, моделката била повече от лаконична. „Амиии… няма да отговоря на този въпрос”, казала тя. С други думи—негласно признала, че й предстои да бъде майка.

Говори се, че с Дани вече обсъждат разположението и обзавеждането на бебешката стая, която скоро трябва да бъде готова. Двойката си купи къща извън София с парите от риалити формата, в която заживяха веднага след като напуснаха предаването.

Алекс и Дани се разделиха доста бурно преди две години, когато тя бе уличена в афера с богат италианец. По-късно двамата изясниха отношенията си във „ВИП Брадър” и дори се ожениха там за всеобща изненада.

Никой не вярваше, че бракът им ще издържи, но осем месеца по-късно те са лудо влюбени един в друг, а вече очакват и дете.

Последвайте канала на

Novini.bg
30160 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
феня

2018.07.31 | 15:55

2
И аз чакам боба да се свари!
ник

2018.07.31 | 15:44

1
Защо продължавате с това словосъчетание, при положение, че не е нито едно от двете. Не е луд и определено не е репортер. Просто един зъбат лигльо.

Добави коментар

Водещи новини