Анджелина Джоли има черен списък с врагове, на които готви отмъщение

  • 27 юли 2018 07:39

  • 8248
  • 0
 Анджелина Джоли има черен списък с врагове, на които готви отмъщение
© Getty Images

Холивудската красавица Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския има черен списък с врагове, на които готви отмъщение. В него влиза колегата й Джордж Клуни, който е подкрепил бившия й съпруг Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в по време на бурния им развод.

Всъщност близки до актрисата издават, че тефтерчето на срама е пълно със знаменитости, за които смята, че са я предали по време на  раздялата й със звездата от „Съюзени“. Източниците споделиха пред в. „Сън“, че първи в списъка е Клуни, а веднага след него се нарежда съпругата му Амал. Причината – Анджелина  очаквала Джордж да подкрепи дългогодишния си приятел, но от адвокатката очаквала женска солидарност. По техни думи фактор е и фактът, че Анджи смята Амал за конкуренция в светските среди. Феновете побързаха да сравнят дъщерята на Джон Войт с героинята й Злодеида, а последвалите епитети са „побъркана“, „невротична“ и прочие, пише "Монитор".                             

Припомняме, че наскоро се заговори, че Джордж Клуни се опитва да събере отново Пит и бившата му Дженифър Анистън. „Джордж винаги е мразил Анджи и изобщо не одобряваше начина, по който тя контролираше Брад по време на брака им. Той обичаше Брад и Джен като двойка и беше съкрушен от раздялата им, особено когато разбра, че е заради Анджи. Затова Джордж беше първият, който свърза отново Джен и Брад“, издаде тогава близък до Пит.

Последвайте канала на

Novini.bg
8248 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини