Майки захапват Яна Маринова

  • 28 август 2017 09:55

  • 43957
  • 18
Майки захапват Яна Маринова
© Булфото (архив)

Актрисата Яна Маринова се въвлече в злободневна интрига и скандал, без да подозира размерите, в които ще се разрасне отправянето на забележка към непознати хора, пише в. "България Днес".

Преди няколко дни хубавицата направила коментар на майка и нейното дете, че паркингът за автомобили не е най-доброто място за игра с топка, тъй като може неволно да се случи инцидент, когато някой профучи и реши да паркира.

Въпреки че съветът е отправен с нормален и доброжелателен тон, забележката вбесила въпросната майка и тя се почувствала длъжна да изкаже възмущението си в социалната мрежа.

Родителката се оплакала от отношението на известната актриса в групата "Майките на София", където членуват над 25 000 жени от столицата. В интернет портала те обменят опит за отглеждането на бебета и подрастващи и често публикуват причудливите си мисли и терзания.

Софиянката В. Неделчева реши да разкаже именно там за сдърпването си с Яна Маринова. Откъде актрисата е разбрала за споделеното в интернет - остава мистерия, но е факт, че тя също не й остана длъжна и се наложи бързо да влезе в последващ обяснителен режим.

"Г-жо Неделчева, благодаря ви, че сте намерили начин да проявите негодуванието си от ситуацията, след като на момента не сте намерили правилните думи. Вярвам, че сега се чувствате по-спокойна и ще бъда повече от щастлива да се поправя. Следващия път, когато паркирам автомобила си на предназначеното за това място, няма да включвам аварийни светлини и да изчаквам, докато хората преминат и мястото се освободи, а ще сляза и най-учтиво ще помоля вас или пък който родител би бил там, да заведе детенцето си и да седнат в кафенето. Грешката е изцяло моя и също така много съжалявам, че в обекта нямаме на разположение детска площадка. Но вярвам, че и вие с дъщеричката ви ще се чувствате по-добре, ако сте някъде, където не преминават автомобили и не седите на бордюра", написа Маринова във фейсбук групата "Майките на София". Посланието й събра стотици харесвания и повечето родителки заеха страната на актрисата, тъй като животът и здравето на децата в действителност са по-важни от това, че чужд човек му е направил забележка.

Последвайте канала на

Novini.bg
43957 18

Свързани новини

Коментари 18

Добави коментар

2018.04.18 | 19:27

18
А когато стане инцидент в опасен участък,или на пътното платно,трябва да има закон отговорност да носят младите паразити.И по-добре никога да не се размножават,че като ги гледам какъв отпадък отглеждат,басимо,или да си гледат боклука,който са създали.

2018.02.27 | 15:09

17
туй му са вика две пачи са дракат в фейса и е мноо яко, напрао кърти тая новина ако искате знам и други дет така са дракат да ви ги метна ше стани адски матариал, мноо як баце
гост в собствената си дьржава

2018.02.27 | 15:09

16
Имам чувството че, всеки в тази страна си живее в един собствен свят и не се интересува от това дали е нормално или не и ако някой му каже че, това не е хубаво или не се прави така става раздразнителен та дори се стига до саморазправа. Има едни правила които се спазват в ОБЩЕСТ
Тупаница у Фейса

2018.02.27 | 15:09

15
А докато си ритат топка случайно отхвърчи някое огледало или джам на кола и се наложи да превъзпитам мамка му и татко му с юмручни доводи и детенцето гледа как маризим родителите му по-добре ли ще е?

2018.01.31 | 12:16

14
пълно е с безотговорни майки, тази трябва да се извикат социалните и да видят как си пуска детето да играе топка сред колите

2018.01.31 | 12:15

13
Младите майки,т. нар. паразити,да започнат да си възпитават гадните копелета на някакви ценности.Не за друго,а за да няма повод за забележки.След като е направена забележка,значи има защо.

2018.01.31 | 12:15

12
след което,въпросният боклук да си направи забележка на копелето,за да няма после виновни.А не някой да го блъсне,защото малоумното не е възпитавано,както трябва,и човекът да е в затвора заради такава измет.

2018.01.31 | 12:15

10
Та ,младите майки паразити малко да сведат главите си празни,когато са виновни.За копелетата им,има паркове.И там човек не може да види чисто от тях или да се разходи на спокойствие.Светът едва ли не е техен.Пфу,смрад!
Хер Флик

2018.01.31 | 12:15

11
Младите майки от Софето критики не търпят. Като всички шопи, те всичко знаят и от всичко разбират.
Слезте от автомобилите:

2018.01.31 | 12:15

9
ходете пеша!
abambi

2018.01.31 | 12:15

8
Младите майки са прости,а тяхното поколение още повече.На всичкото отгоре и нагли,но с огромни претенции.След тях остават само копелета,л-на и боклук.Нищо друго.Нека не раждат изобщо!

Добави коментар

Водещи новини