Владо Карамазов се пропи

  • 13 ноември 2014 08:56

  • 4967
  • 3
Владо Карамазов се пропи
©

Звездата на Народния театър Владимир Карамазов е направо неузнаваем, съобщи "Всеки ден".

Водещият на "Сървайвър", който е известен с винаги перфектния си външен вид, скъпи дрехи и безукорна прическа, ходи напред-назад размъкнат, небръснат и чорлав.

Не само занемареният външен вид на Владимир Александров, както е истинското му име, обаче буди притеснение. Близки до актьора споделят, че от известно време Карамазов се е увлякъл по чашката и започвал деня си вместо с кафе с по един твърд аперитив. До вечерта любимецът на родната публика бил вече на черешата, но това никак не го спирало да продължава да обикаля с приятели из столичните барове до светлите часове на нощта, въпреки че знае, че на следващия ден има ангажимент рано сутринта.

Такъв беше и случаят с пресконференцията за "Нощ на театрите", която се проведе вчера сутринта. Въпреки че е един от почетните посланици на мащабната проява, заедно с колегите си и близки приятели Юлиян Вергов, Деян Донков, Иван Юруков, Иво Аръков, Силвия Петкова и Радина Кърджилова, Владо не се посвени да се появи пред камерите и репортерите във "Виваком Арт Хол" видимо "вчерашен" - с огромни черни алкохолни торбички под очите, раздразнителен и неадекватен. Освен че не произнесе речта, за която беше дошъл, Карамазов изпитваше видими трудности да свърже две изречения и постоянно беше вторачен в мобилния си телефон.

"Никога не съм го виждал такъв. Той не е от хората, които се впечатляват лесно или си слагат много на сърце нещата. От няколко месеца обаче не е същият човек. Предпочита да запива по барове до късни доби със съмнителни особи, вместо да посети някое културно събитие, изложба или дори да се види с колеги от гилдията. Не мога да го позная", споделя Вергов, който е сред най-близките приятели на Карамазов, откакто двамата започнаха да играят заедно представлението „Спанак и картофи" в Сатиричния театър.

Последвайте канала на

Novini.bg
4967 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2014.11.16 | 21:40

3
Това са актьорските среди, а и въобще всички т.нар. хора на изкуството в България - пияници, наркoмани, кyрви и педaли ...

2014.11.16 | 14:59

2
Vsichki aktiori gi izkarahte pianici i pedali,a aktrisite kurvetini i narkomanki......Tretorazriadni jurnalistcheta.
стефан

2014.11.15 | 20:16

1
Бъркате, Г-да журналистчета - Владо е на херо и то само когато не взима кокаин. А вие сте олицетворение на държавата - прости, завиждащи чалгари.

Добави коментар

Водещи новини