Лили отсвири Андреа Бочели

  • 13 май 2014 06:52

  • 6566
  • 10
Лили отсвири Андреа Бочели
© Булфото

Лили ИвановаЛили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински техникум във Варна, а по-късно работи няма да пее с Андреа Бочели на концерта му в София, пише "Всеки ден".

Певицата отряза италианския тенор, след като стана ясно, че ще пее у нас в края на август, а не в края на май, както беше планирано. За грандиозното събитие примата на българската естрада и незрящият певец трябваше да изпълнят и дуетна песен.

Датата и мястото на концерта бяха сменени поради големия интерес, който музикалните фенове проявиха. В зала "Арена Армеец" нямало достатъчно места, за да се поберат всички желаещи да слушат Бочели на живо и се наложило да се преместят на стадион „Българска армия", твърдят организаторите на музикалното събитие. Оказва се обаче, че самият изпълнител пожелал да се смени датата на концерта на 31 август, тъй като предишния ден щял да пее в Букурещ и му било по-удобно да мине през Румъния и България с едно пътуване. От цялата работа организаторите ще спечелят допълнително минимум 250 000 лева, тъй като пускат още 5000 места.

Промяната обаче осуетила плановете на Лили ИвановаЛили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински техникум във Варна, а по-късно работи, която месеци наред подготвяла националната си обиколка и по това време щяла да се настройва за участия в Бургас, Варна, Велико Търново, Пловдив и Сандански през септември. Въпреки възможността да извиси гласа си редом до този на прочутия италианец, Лили предпочела да зарадва верните си почитатели в страната, като изпее вечните си хитове.

Лятното турне на естрадната звезда ще започне още през юни в Плевен, като ще има почивка в най-големите летни горещини. По тази причина отпада и идеята да се направи дуетно парче между двамата големи певци, тъй като покрай ангажиментите си примата на естрадата нямало да има време за подготовката му.

"При Лили планирането е от огромно значение и националната й обиколка е приоритет №1", обясняват от екипа на звездата. Музикалните фенове обаче останаха крайно разочаровани от новината, че няма да чуят любимците си на една сцена. „Е, това е то да си Лили ИвановаЛили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински техникум във Варна, а по-късно работи - Андреа Бочели ти идва на крака и ти му казваш, че си заета да пееш в провинцията", коментират почитателите на легендата в социалните мрежи. "Евала, ако беше някоя друга, всичко щеше да зареже и да хукне да се подготвя за Андреа Бочели", одобряват решението й други.

Последвайте канала на

Novini.bg
6566 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар

2014.09.20 | 13:09

10
Трудно ще отсвири някой певци от този ранг-Бочели,Доминго,Карерас...
Трифонова

2014.09.20 | 10:46

9
Браво на Лили!!!! Бочели може да си позволи да разиграва българските си почитатели, но Лили не. Заслужава никой да не отиде на концерта му, защото билетите са купени за зала, а не за стадион. И покрай концерта му в Букурещ, да намине и в София! Това е подигравка за българските му фенове.
чао

2014.09.20 | 10:46

8
Браво ЛИЛИ !!! Достоинството ни трябва да бъде на първо място,не по малко известна си от него .

2014.09.20 | 10:46

7
Пустата му Лили, пустите й превземки. Та нали като е в дует с Бочели много ясно ще проличи, че вече нейното пеене е само едни напъни.
321

2014.05.14 | 23:59

6
някой още слуша ли тази ............... /подлога/
Борис

2014.05.14 | 23:59

5
Поради тази причина г-н/г-жо Многоумник ще върна 7 билета още на 1 юни. Плановете ми бяха да бъда на концерт на 30 май и след това останалите ми задачи. И тук изобщо не става въпрос за великия Бочели или за Лили Иванова, а за организаторите на концерта!
ХО ХО

2014.05.14 | 23:59

4
ЛИЛИ В ГЪЗА БОЛИ ЛИ ?
Валентин

2014.05.14 | 18:22

3
Браво на Лили, ако всички българи успеем да бъдем като нея, ще ни уважават повече, а не да се кланяме и клякаме на всички.
АЗ

2014.05.14 | 18:22

2
МАЛОУМНИЦИ ЧЕТЕТЕ ПРЕДИ ДА КОМЕНТИРАТЕ Датата и мястото на концерта бяха сменени поради големия интерес, който музикалните фенове проявиха. В зала "Арена Армеец" нямало достатъчно места, за да се поберат всички желаещи да слушат Бочели на живо и се наложило да се преместят на стадион „Българска армия"БОЧЕЛИ НЕ Е ВИНОВЕН ЧЕ ИМА ТОЛКОВА ПОЧИТАТЕЛИ И ИСКАТ ДА ГО ГЛЕДАТ ПОВЕЧЕ ХОРА ОТ ПРЕДВИДЕНОТО
Вал

2014.05.14 | 18:21

1
Нещо бъркате ми се струва Бочели не е съгласен да пее с нея и я отсвири още преди доста време.Хонорарите са в основата на всичко.Гледайте някой негов концерт и ще видите че е по-добре да не пее с него.Колкото за смяната на датите това се случва на доста изпълнители така че няма проблем.Ранните коцерти на стадион не са за предпочитане.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини