Николета и Моника си мерят мъжете

  • 02 януари 2014 09:42

  • 7637
  • 4
Николета и Моника си мерят мъжете
©

Плейметките Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През и Моника Валериева си премериха мъжете във Фейсбук навръх Нова година, съобщава „Телеграф”.

Двете дами, които са в открита война помежду си от няколко месеца, подгряха идването на 2014 година с хапливи реплики. Повод стана коментар на Лозанова в предаването й „Поверително от NL”, на който Валериева изригна със заплахата : „Ще ти падна на нивото и ще напиша имената на всички мъже, с които си била, цената и тяхното потвърждение”.

В отговор Николета препоръча на Моника да прочете книгата на Джейн Елизабет Варли „Съпруги и любовници”.

Враждата между двете избухна малко след като Николета и футболистът Валери БожиновВалери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на италианския клуб обявиха, че се разделят за известно време. След това бившият национал намери утеха при Валериева.

Освен с Моника, Николета захапа и бившата изгора на Валери – фолк певицата АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия. След като плейметката се сдобри с Божинов и двамата отскочиха до Малдивите за Рождество Христово, в социалната мрежа се появиха куп снимки от пътешествието им.

АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия отговори на удара, като прекара Коледа с Ники Михайлов в столично заведение. Така любовният четириъгълник се задейства отново с пълна сила, а Валериева остана извън него.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
7637 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
не син

2015.06.18 | 12:59

4
Какво е новото и интересното ?! Курви ! Е и ?!

2015.06.02 | 18:13

3
КУХА е !!! Няма покритие...А пластиките и вече не помагаг

2015.06.02 | 18:07

2
КУХА ЛЕИКАААА
nn

2014.03.23 | 23:01

1
КВО МЕ ИНТЕРЕСУВА БЕ?

Добави коментар

Водещи новини