Тези мъже са богове в секса

  • 09 декември 2018 16:42

  • 30629
  • 1
Тези мъже са богове в секса
© pixabay

Проучване установи, че снажните мъже имат по-богат и по-пълноценен сексуален живот в сравнение с останалите, пише в. "Метро".

Изданието цитира анкета, проведена от компанията за хранителни добавки "Боди лоджик" сред 1000 души.Петдесет и осем процента от респондентите, които били по-снажни от партньорката си, се хвалели с чудесен полов живот.

Процентът на задоволство при сексуални партньори с еднакъв ръст се оказал по-малък - 54 на сто и още по-малък 50,3 на сто, при по-ниските мъже. Учените обясняват получени данни с факта, че по-снажните хора с по-ниски партньорки имат по-голяма увереност във физиката си.

Шейсет и четири процента от респондентите, попадащи в тази група, се считали за по-атрактивни физически и за по-желани като сексуален избор.Неслучайно 60 процента от анкетираните мъже изразили желание да са с поне няколко сантиметра по-високи, за да бъдат по-желани. Това се отнасяло с еднаква сила и за дамите.

Тридесет и шест процента от тях биха искали техният любим да е с няколко сантиметра по-снажен. Една четвърт от мъжете респонденти биха увеличили ръста си по хирургически способ, ако това е възможно, установила анкетата.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
30629 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
боди лоджик

2018.12.09 | 17:14

1

шъ има когато научиш свирките мая

Добави коментар

Водещи новини