Весела Нейнски напусна Къщата на Биг Брадър

  • 20 ноември 2018 07:06

  • 5427
  • 2
Весела Нейнски напусна Къщата на Биг Брадър
© pixabay

Вторите елиминации в Биг Брадър се проведоха в понеделник вечер. Весела Нейнски стана вторият съквартирант, който напусна шоуто.

Напускането ѝ натъжи най-много Албена и Джулиана, които видимо бяха изненадани от избора на зрителите. Пред Ники Кънчев Весела сподели, че дава Щита на SDI на Албена и заяви, че има няколко човека, които искат да победят в шоуто.

След изпълнението на мисия „Ах този Джизъс!“ съквартирантите бяха зарадвани, че са я изпълнили успешно и за кратко имаха възможност да се зарадват, че отново ще имат топла вода и достъп до склада. Радостта им обаче беше помрачена от Биг Брадър, който отново наложи санкции, заради Златка и Емануела, които си свалиха микрофоните и се скриха в банята. Ситуацията сериозно разстрои Златка, която се почувства виновна. В крайна сметка Биг Брадър предложи на двете жени да споделят пред всички за какво са си говорили и да прецени дали да възстанови нормалния живот в Къщата. Златка и Емануела изпълниха задачата и зарадваха съквартирантите.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
5427 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2018.11.20 | 08:57

2

Седесарска прасица, как се ояла от СДС-то на тати.

Щастливата тя готова е на всичко за туканая...

2018.11.20 | 08:50

1

Колко е щастлива милата готова е да ппоеме тукана анално, вагинално и орално! Дърта на тва и остава да се радва тукана ще я пори в увисналите срамни устни тоест ставидените сбрачкани усмърделу се срамни устни! Стара паржолетина флегматична скумрия.

Добави коментар

Водещи новини