Софка умори Гринго от секс

  • 08 ноември 2018 11:24

  • 14842
  • 4
Софка умори Гринго от секс
© Фейсбук

Софи Маринова умори гаджето си Гринго от секс, пише "България днес".

Това стана ясно от участието на ромската гласовита изпълнителка в столична дискотека. По време на едно от изпълненията си, Софито подробно обясни как любимият й не е с нея, защото ги е уморила от любовни изпълнения в кревата.

Спокойно... Гринго все пак е жив и здрав. Просто двамата с чалгарката се отдават на бурен сексмаратон и мачото си остава вкъщи да почива, докато Маринова заработва с микрофон в ръка.

Изпълнителката шашка с откровенията си, но това не е нещо необичайно за нея. Откакто Тодор Давидов беше пуснат от затвора, двамата наваксват с интимните ласки и не пропускат възможност да намачкат чаршафите. Самата Софка не се свени да разказва, че с приятеля си често правят секс и дори работят за бебе, тъй като Лоренцо иска братче или сестриче.

Мачото доскоро зорко я пазеше и не я изпускаше от поглед. Не е тайна, че Гринго ревнува лудо половинката си и не иска разни непознати мъже да я зяпат. Сега обаче дори почитателите на Софи останаха изненадани, че е сама. При това тя направи запомнящо се шоу и показа татуса с името на Гринго, носейки доста разголена рокля.

Преди седмици Софи намекна, че е увековечила любимия си мъж върху тялото, но сега вече това е факт. Певицата не крие, че е луда по гаджето си и държи безкрайно на него.

"Имали сме трудни моменти с Гринго, знаете за перипетиите на връзката ни. Няма да излъжа, ако кажа, че съм мислила да го зарежа. През ноември стават 3 години от началото на връзката ни, най-трудно ни беше, когато беше в затвора. Имали сме и други проблеми в отношенията си, но това беше най-трудното. Но той излезе и любовта ни просъществува", споделя певицата.

В края на септември миналата година Гринго бе задържан и осъден на 10 месеца в затвора, след като го задържаха по обвинение за рекет и заплахи за убийство на айтоския бизнесмен Асен Атанасов.

Възлюбеният на Софи Маринова и негов съучастник изнудвали бизнесмена за 50 бона. Гринго предприел този опасен ход, за да спаси любимата си от борчове, затова и след излизането му от зандана, певицата прави всичко той да се чувства повече от добре..

Последвайте канала на

Novini.bg
14842 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
ApoloN

2018.11.08 | 14:31

4

Много ви падна нивото на новинарския сайт. Почивайте в мир

Защо?

2018.11.08 | 14:16

3

Защо сваляте нивото на читателите си - кой го е грижа за тези...

4

2018.11.08 | 13:25

2

Zigania

Българин

2018.11.08 | 13:13

1

Според вас това е важна новина ?!?!??!

Добави коментар

Водещи новини