Шокираща трансформация: Живият Кен си махна 4 ребра

  • 24 януари 2018 14:24

  • 12003
  • 1
Шокираща трансформация: Живият Кен си махна 4 ребра
© Instagram

Родриго Алвес е последовател на тенденцията, която стана популярна преди няколко години – хора да се опитват да заприличат на живи кукли с помощта на пластичната хирургия.

Той се е подлагал на множество интервенции, а наскоро стана първия мъж в света, който си е премахнал 4 ребра по собствено желание.

„Трябваше да се подложа на тази процедура, за да не преправям саката си, тъй като винаги ми бяха прекалено тесни. Сега всички ми стават, а шивачът ми ще остане без работа“, сподели в скорошно свое интервю Родриго.

„Операцията може да бъде опасна за органите ти. Премахнах 11-тите и 12-тите си ребра, защото от тях и без това няма голяма полза. Не се наложи да режaт твърде до гръбначния стълб. Посетих трима различни лекаря и се подложих на различни изследвания. Исках да ми махнат шест ребра, но те успяха да ми махнат само четири и съм много щастлив“, допълва той.

Прочети повече и виж снимки ТУК.

Последвайте канала на

woman.bg
12003 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
КУРнелия

2018.02.08 | 10:23

1
Забрави само да си махне мозъка гнусен за гледане предизвиква повръщане в мен ще взема нещо зя повръщане баси гнусното животно отврат!! УСРА!!!!

Добави коментар

Водещи новини