Жените мразят порното

  • 30 декември 2015 21:10

  • 9843
  • 10
Жените мразят порното
©

Гледането на порно филми е един от най-често срещаните начини, с който мъжете възбуждат своите фантазии и желания. За жените или поне за някои, порното има съвсем различно лице, което го прави неприемливо за тях, пише az-jenata. Вижте защо.

Порното се приема различно от двата пола

За да се възбудят, мъжете се нуждаят само от визуализация, каквато е порното. Гледката на голи жени с пищни и неестествени форми, сцени на силни оргазми са достатъчни, за да влудят представителите на силния пол. Това е така, защото мъжете са повече визуални същества. От друга страна дамите предпочитат да видят сексуалните сцени в подходящ контекст, като романтични филми, на фона на чувствена музика. Усещанията от докосвания и миризми също събуждат желанието за секс у тях. По тази причина порното се вижда и приема от двата пола по различен начин.

Всичко е изкуствено

Още една причина, поради която жените не харесват да гледат порно е, защото го определят като неестествено. Актрисите с невъзможни физически форми експериментират с нелепи пози, изглеждат гротескни и грозни и определено не са привлекателни за жените зрители. Добавете към това и симулираната възбуда, нещо което се разминава с разбирането на жените дори за просто секс.

Наличие на друга жена

В повечето случаи порното обслужва мъжките фантазии. Гледката, която се разкрива пред партньора на една жена, а именно – голи женски тела, гърчещи се, жадни от желанието за секс, определено е причина за това повечето жени да не одобряват гледането на порно от половинката им. Това е така, защото голяма част от дамите разбират секса и любовта като нещо наистина много интимно между двама души, в което жената е единствена. Когато партньорът им гледа еротични филми, те го приемат като наличие на друга жена, дори и това да е само в сексуалните им фантазии.

Има елемент на сексизъм

В повечето порно филми актрисата е готова на всякакви видове скандални и садистични сцени, в които главното действащо лице – мъжът, показва своето превъзходство, а тя обслужва неговите желания. Въпреки че всичко е сценарий, това по някакъв начин е сексистко и неприемливо за жените зрители.

Невъзможност да осъществят видяното

Няма съмнение, че всеки мъж гледащ порно би искал да преживее голяма част от видяното със своята партньорка. В някои връзки има определена свобода и порното е вид разнообразие за партньорите, независимо, че не опитват всичко от представеното на екрана. В други двойки понякога жената не желае да даде свобода на мъжките фантазии и да преживеят порното заедно. Нежеланието и невъзможността да осъществят тези мъжки фантазии, кара някои дами да не приемат порното.

Последвайте канала на

Novini.bg
9843 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар

2017.07.06 | 11:05

10
ЛИЦЕМЕРКИ
В е л и к и я

2016.02.02 | 22:44

9
Мразят го защото полудяват при мисълта че не може да им влиза тоя член който гледат там ....

2016.02.02 | 22:43

8
Кучето намразило салама
Истината!

2016.01.29 | 19:08

7
Затова груповият секс между мъже е най-як!

2016.01.02 | 20:49

1
:-)))))))))))) ROFL
Eстет

2016.01.29 | 19:08

6
Както има прокиснала бира и бира Амстел както има шампанско за 4 лева има и шампанско за 100 долара така има порно и порно !!!

2016.01.29 | 19:07

5
Не мисля че важи за всички жени,имах гадже което гледаше повече порно от мен!
Гост

2016.01.29 | 19:07

4
Абе не обичат порното, ама няма жена дето да не е надувала кавала хахахаха. Жена ли е , порното и е в кръвта, въпроса е да я накараш. Като една ми вика,.... ама не е ли мн рано за секс, не се познаваме добре, аз и викам , абе само главичката , няма целия хахахаха и ми пусна. Жената не и трябва много основателна причина за да си отвори краката, я за телефон, я за да я оставиш на мира, я за някой лев, секса им е разменно средство и в това няма лошо. Ама да твърдите че не обичат порното хехехе, те не обичат да гледат щото предпочитат да го правят.
Karo

2016.01.11 | 08:19

3
Точно така е и за това мъжете гледаме порно.

2016.01.11 | 08:18

2
Невъзможно било да се осъществи видяното ? Не е вярно ! От личен опит знам , че повечето от видяното съм го осъществил ! До навалица не съм стигал .

Добави коментар

Водещи новини