Когато гледаме с палаво око (видео)

  • 26 ноември 2014 10:48

  • 18232
  • 0
Когато гледаме с палаво око (видео)
©

Уважаеми дами, ако искате да разберете какво точно се случва, когато поставите любимите клинове, тогава задължително трябва да погледнете следващото видео. Една кратка разходка може да покаже любопитното и гладно мъжко око, в което не би трябвало да има нищо лошо, след като ние сме основните почитатели на този вид дамско облекло и подкрепяме всяка жена към употребата на въпросното облекло.

Жените с красиви дупета в клинчета дават надежда и ни позволяват да вярваме в съществуването на по-висши сили. В краткото видео можете да разберете какво се случва, когато жена реши да постави скрита камера и преброи фокусираните погледи на гражданите в Ню Йорк.

Феминистите няма да го одобрят, но всеки поглед е вид комплимент, а и още помним легендарното "ГледайтИ и завиждайтИ, др**ли мръсни!". Клинчето се слага, когато жената има нужда от внимание, следователно го е получила. Видеото завършва с призив за борба с рака на простата и по-честите прегледи, но нека не забравяме, че всяко подобно посещение е чиста болка в задника!

Видеото можете да гледате тук

Последвайте канала на

Novini.bg
18232 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини