Стая за отдих, иновативно пристроена към еднофамилна къща

  • 21 октомври 2015 10:05

  • 11964
  • 0
Стая за отдих, иновативно пристроена към еднофамилна къща
©

Всеки човек има нужда от малко лично пространство, където да поеме глътка въздух след дълъг работен ден. Доста често се случва така, че домът ни е твърде малък, за да си позволим такъв лукс като обособена стая за отдих.

От архитектурното студио Dillon Kyle Architecture се наемат да създадат тих и спокоен кът за свой клиент, чиято къща не разполага с необходимата квадратура за това. Иновативното архитектурно решение ще видите в настоящата статия, а ако и вие имате нужда от добър специалист, който да преобрази жилището ви, в MaistorPlus можете да го откриете бързо и лесно.

Уединение на крачка от дома

Модерната пристройка предлага на собствениците идеалното място за отдих - само на няколко метра от къщата, в която живеят. Помещението е издържано в същия стил, за да се слее напълно с архитектурата от 1973 година.

Вижте още: Умело ремонтирана мансарда - открийте зоните за отдих

Високи тавани за максимален простор

Кубатурата на помещението създава усещане за неограниченост и свобода. Освен това, високите тавани са идеално решение, когато искате да се развихрите с интериорния дизайн. Те позволяват боядисване със смели и ярки тонове, без да смаляват оптически стаята. Имате и възможност да поставите любимите си произведения на изкуството, без да се притеснявате, че заемат твърде голяма площ.

Обзавеждане с любов към природата

Всеки детайл в тази стая за отдих е природосъобразен. Основните тонове са топли, пастелни, земни и мислено пренасят човек сред спокойните гористи местности. Материалите, от които са изработени мебелите, са текстил, ратан и бамбук.

Практичността е на първо място

Въпреки че това пространство не е пригодено за дълъг престой или живеене, в него има обособен малък кухненски кът, което е изключително удобство, когато дойдат гости. Барът е направен от бронзирана повърхност, за да се впише в цялостната визия на помещението.

Вижте още: Невероятно преобразяване на жилище, побрано в едва 40 кв.м.

Зеленина за повече изолираност

Някои хора не се осмеляват да остъкляват големи площи от дома си, защото се притесняват, че ще привлекат хорското любопитство. Този проблем лесно може да бъде решен с красива ограда, допълнена от буйна растителност. Вие също може да си направите подобна стая за отдих с помощта на професионалистите в тази област, които да ви помогнат с метода на изграждане и избора на материали. Направете безплатно запитване в MaistorPlus, за да сравните офертите на различни специалисти, както и мнението на клиенти, които вече са ползвали техните услуги.

Последвайте канала на

11964 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини