Избраха най-красивите дворове и балкони в Разград

  • 25 октомври 2018 14:19

  • 16704
  • 1
Избраха най-красивите дворове и балкони в Разград
© Pixabay

Избраха най-красивите дворове и балкони в Разград. Резултатите от осмото издание на конкурса под наслов "Да на красотата", организиран от община Разград и Федерацията на жените, бяха обявени днес. Заместник-кметът Галина Георгиева благодари на всички, включили се в нея и заяви, че това е една от най-хубавите инициативи, които се случват в Разград.

Председателят на федерацията Любка Стоянова посочи, че през месец юли комисията от представители на общината и федерацията е обходила обектите на заявилите участие в инициативата над 60 адреса от града и населените места в общината и е определила победителите в различните категории.

Най-красиви дворове сред участниците според журито имат д-р Татяна Боянова и Вяра Тодорова. Най-красивият балкон в Разград е на Димитричка Дончева, най-красивата и поддържана улица е "Владимир Василевич", а най-красивият двор на учебно заведение е на детска градина "Осми март" в село Дянково. Сред отличилите се в раздела за най-добре поддържани и зацветени площи пред фирми или офис са църквата "Св.Николай Чудотворец" и джамията "Ахмед бей". Останалите категории, в които участниците в инициативата се състезаваха за естетика и оформление са за най-красив двор на заведение за обществено хранене; най-красиво зацветен и поддържан двор в населено място; най- добре поддържан цялостен блок и предблокови пространства и най-красив вход.

Наградите на отличилите се ще се връчат на благотворителния концерт, организиран от Федерация на жените и общината по случай Деня на християнското семейство. Събраните средства ще бъдат дарени в подкрепа на болни деца.

Последвайте канала на

БТА
16704 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
браво

2019.04.09 | 10:33

1

Красиво но дай да видим на кой е.Да не е на някой пак с асансиор.И Ц. Василев беше банкер на годината награден от Цв. Цветанов и след няколко месеца банката фалира.

Добави коментар

Водещи новини