Удивителен сватбен параклис, с форма на панделка, в Хирошима, Япония

  • 27 юли 2015 14:05

  • 16237
  • 0
Удивителен сватбен параклис, с форма на панделка, в Хирошима, Япония
©

Сватбеният ден за мнозина е мечтан момент още от ранно детство. Вероятно лек превес в тези блянове има в полза на жените, които още от малки момиченца обичат да си се представят като красиви булки в изящни рокли. Всички погледи са вперени в тях и се чувстват специални и обичани.

Важна, разбира се, и сцената, на която ще се разиграе това житейско представление. Мястото на сватбената церемония и тържество се подбират почти толкова внимателно, колкото и булчинската рокля. Японският архитект Хироши Накамура от NAP Architects създава удивителен сватбен параклис, с форма на панделка, в Хирошима, Япония. Предстои да научим малко повече за проекта му, в тази статия, а ако нещо в него ви вдъхнови да преустроите дома си, потърсете професионалисти близо до вас.

Символиката на панделките

Зад създаденото впечатление за две панделки, увиващи се около параклиса, се крие романтична символика. Двете ленти се преплитат една в друга, така както са преплетени съдбите на решилите се да сключат брачен съюз.

Вижте още: 10 величествени залеза от различни кътчета на Земята

Сърцето на параклиса

Сгушено между панделките, представляващи реално външни стълби, е разположено сърцето на параклиса. До него достига светлина, без да се получава прекомерно излагане на преки слънчеви лъчи.

Пътят към щастието

Стълбите, оформящи лентите на панделките, служат не само като средство за образуване на сянка. През тях минава основният път към щастието, защото са в основата на...

Специален ритуал

Булката слиза от едната страна на спираловидното стълбище, придружена от баща си. Долу я очаква младоженецът, с когото заедно се изкачват от другата страна, за да осъществят една...

Вижте още: 17 удивителни места в Австралия, които си струва да видите

Среща на върха

Тук, на върха на параклиса, двамата влюбени се молят небето да ги благослови в решението им да станат едно цяло. Свидетели са им величествените планини.

В очакване на гостите

Столовете са празни, но не задълго. Скоро ще бъдат заети от скъпи гости, носещи добри мисли и искрени пожелания за благото на младото семейство.

Погрижете се за семейното огнище

Независимо дали сте младо семейство или сте извървели дълъг семеен път, винаги е важно да се грижите за домашното огнище. В случай че се нуждаете от ремонт или преобразяване на дома си, можете да разчитате на специалистите, регистрирани в MaistorPlus.

Достатъчно е да направите безплатна заявка, за да получите конкурентни оферти в рамките на 24 часа. Вземете решение кого да наемете, разглеждайки профилите на изпълнителите и отзивите към тях, и след завършване на възложения проект оставете своята оценка в платформата.

Последвайте канала на

16237 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини