Британска група се довери на български режисьор

  • 18 юли 2019 12:42

  • 465
  • 0
©

Деян Парушев режисира новия видеоклип на британската група Electric Pyramid, който е колаборация с французойката Селин Тран. Видеото към песента Paradise e заснето в Лондон.

По създаването на клипа Парушев е имал възможност да работи с Джим Бийч, който е продуцент на групата. Бийч е дългогодишен мениджър на Queen и продуцент на филма Bohemian Rhapsody, който тази година спечели четири награди Оскар. 

Българският режисьор представи своя първи пълнометражен филм "Вечна красота" миналата година, а тази бе премиерата му на "София Филм Фест". През май продукцията бе избрана в селекцията на Международния филмов фестивал в Сиатъл. Парушев от дълги години живее и работи в Париж. Той е моден фотограф, оператор и режисьор.

Electric Pyramid е музикална група от Северен Лондон, но двама от музикантите ѝ са италианци, а другите двама англичани. През 2016 г. бандата подгряваше Queen по време на турнето ѝ в Източна Европа, като бе част и от концерта в София. Те подготвят нов албум, който ще излезе през есента.

Последвайте канала на

Novini.bg
465 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини