Ед Шийран е поканил група "Уестлайф" да пее на сватбеното му парти

  • 27 май 2019 12:14

  • 677
  • 0
Ед Шийран е поканил група "Уестлайф" да пее на сватбеното му парти
© Getty Images/Guliver

Британският певец и автор на песни Ед Шийран е шокирал феновете си, избирайки ирландската група "Уестлайф" да пее на предстоящото му сватбено парти, пише в. "Дейли стар". 

По-рано през годината се появиха публикации, според които Шийран се е оженил тайно за своята избраница Чери Сийборн. Сватбата се е състояла преди Коледа в имението на певеца в Съфолк, Източна Англия, в присъствието на ограничен кръг гости. Съобщено беше също, че младоженците ще отбележат събитието с голямо парти през лятото.

Сега става ясно, че специални гости на празненството ще бъдат поп звездите от "Уестлайф". Желанието на Ед Шийран е групата да изпълни хитовото си парче "Flying Without Wings" за първия сватбен танц на двойката, предава БТА.

"Уестлайф" може и да изглеждат необичаен избор за изпълнители на партито, но групата е изиграла важна роля за музикалната кариера на Ед. Именно тези момчета са причината той да посегне към китарата и да направи първите си стъпки като музикант. Това ги прави особено специални за него", казва неназован източник от обкръжението на Шийран.

Последвайте канала на

БТА
677 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини