Уитни Хюстън може да бъде съживена с холограма и посмъртен албум

  • 21 май 2019 10:19

  • 696
  • 1
Уитни Хюстън може да бъде съживена с холограма и посмъртен албум
© Getty Images/Guliver

Наследниците на Уитни Хюстън сключиха договор, с който да съживят паметта на американската певица. Той предвижда да бъде издаден неин посмъртен албум и да бъде осъществено турне с помощта на холограма, предаде Франс прес.

Дискографската компания "Праймъри уейв мюзик" обяви, че е подписала договор с наследниците на певицата, починала през 2012 година. Фирмата се е сдобила с 50 процента от правата над музикалното и филмовото й наследство.

Уитни Хюстън е изпълнителката, получила най-много награди за всички времена, напомня Франс прес. Нейният живот беше белязан от звезден възход и падения, свързани с дрогата. Тя почина на 48-годишна възраст, като от любимото дете на Америка се превърна и в любим обект на жълтата преса.

Приоритет на подписания договор ще бъде осъществяването на холограмно турне на Уитни Хюстън и евентуално на подобен спектакъл на Бродуей.

"Уитни беше една изключителна певица и нейните песни и до днес са част от всекидневието на милиони хора по света", заяви Лорънс Месъл, изпълнителен директор на "Праймъри уейв мюзик".

Последвайте канала на

БТА
696 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
monarch

2019.05.21 | 14:35

1

Филма "Симон" с Ал Пачино от 2002г.Тогава това изглеждаше доста далечна перспектива.

Добави коментар

Водещи новини