Мадона обяви името на новия си албум

  • 15 април 2019 11:36

  • 340
  • 0
Мадона обяви името на новия си албум
© Getty Images/Guliver

МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо потвърди, че ще издаде нов албум, като разпространи видео в Инстаграм, в което е загадъчна преобразяваща се жена - "Madame X", съобщи ДПА.

Това ще е първият албум на суперзвездата от 2015 г., когато издаде "Rebel Heart". Дата за излизането на "Madame X" не е посочена.

МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо описва Madame X като таен агент. Тя пътува по света и непрекъснато сменя самоличността си - превъплъщава се в танцьорка, професор, икономка, затворничка, майка, учителка, монахиня, светица, развратница, както и "шпионка в къщата на любовта".

В началото на месеца МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо показа евентуалната корица на новия албум - червена буква X на черен фон, съобщи Контактмюзик. Тя обяви още през октомври миналата година, че завършва 14-ия си студиен опус. Очаква се да изпълни песен от него на предстоящия конкурс на "Евровизия" в Израел. МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо обеща на феновете си и турне.

Първият албум на МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо излезе през 1983 г.

Последвайте канала на

БТА
340 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини