Бионсе ще пее на пищната сватба на дъщерята на най-богатия индиец

  • 07 декември 2018 19:53

  • 8182
  • 1
Бионсе ще пее на пищната сватба на дъщерята на най-богатия индиец
© Getty Images

Американската певица Бионсе ще пее на сватбеното тържество на дъщерята на най-богатия мъж на Индия Мукеш Амбани, предаде Ройтерс.

Сватбеното тържество на 27-годишната Иша Амбани и на 33-годишният Ананд Пирамал ще се състои във вторник във финансовата столица на Индия - Мумбай. Но тържествата започнаха още отсега в пустинния град Удайпур. Те ще включват три дни песни, танци и предбрачни ритуали. Гостите на сватбата ще бъдат докарани с над 100 чартърни полета, които ще се приземят на летището в Удайпур. На тържеството ще присъстват и звезди на Боливуд, сред които Приянка Чопра, която самата се омъжи миналата седмица.

Индийски медии спекулираха, че на тържеството на дъщерята на индийския богаташ ще присъства и бившият американски президент Бил Клинтън заедно със съпругата си Хилари.

Засега не е ясно каква сума е получила Бионсе Бионсе Био̀нсе Жизел Ноулс-Картър (на английски: Beyoncé Giselle Knowles-Carter) е американска певица, актриса,, за да пее на партито.

Мукеш Амбани е начело на компанията Релиънс индъстрийс, специализирана в нефтохимическата промишленост и има нетно състояние от 47 милиарда долара.

Кланът Пирамал, от което произхожда младоженецът, има акции във фармацевтичната промишленост и в бизнеса с недвижими имоти и е предоставило на бъдещото семейство жилище с изглед към морето в Мумбай с площ от близо 5000 квадратни метра.

Двойката се сгоди в луксозен хотел на италианското езеро Комо пред 600 гости на годежното парти. Поканите за сватбата пък включваха колиета и скъпоценни камъни, поставени в кутии с цветя на стойност 300 000 рупии (4236 долара) всяка.

Последвайте канала на

БТА
8182 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.12.08 | 05:18

1

за бийонсе ме боли хуя

Добави коментар

Водещи новини