Дрейк заведе съдебно дело срещу жена, която го изнудва

  • 19 септември 2018 13:11

  • 1647
  • 0
Дрейк заведе съдебно дело срещу жена, която го изнудва
© Getty Images/Guliver

Канадският певец Дрейк съди жена на име Лейла Лейс, защото тя се е опитвала да го изнудва с неверни твърдения, че е бременна от него и че я е насилил сексуално, съобщи в. "Дейли мейл".

В подадените в съда документи Дрейк обяснява, че пътищата му с Лейла Лейс се пресекли за първи път през февруари миналата година след негов концерт в Манчестър. Те отишли в хотела му и Лейла била много щастлива от всичко случило се. Тя искала да продължи да пътува с него на турнето му и се разярила, когато я отпратил. След това го заляла с текстови съобщения за "измислена връзка" и често пишела, че й липсва.

Дрейк казва, че нямал "нито време, нито енергия да отговаря". Това още повече я вбесило.

Лейла написала в Инстаграм през април 2017 г., че е бременна, но няма връзка с бащата. След това заплашила Дрейк, че ще публикува текстовите съобщения, които са си разменили, и го направила, като заявила, че той е бащата. През май се опитала да получи от него пари за детето. Според Дрейк твърденията й не са верни, защото отказала тест за бащинство, а адвокатите й не отговарят на запитванията от екипа му.

"Няма никакви доказателства нито за бременност, нито за бебе - посочва Дрейк в документите. -То би трябвало да се е родило миналата есен."

Лейс се оплакала в полицията в Ню Йорк, че Дрейк я е изнасилил и отново поискала пари, за да не разгласява това. Властите в Ню Йорк прехвърлили случая в Манчестър, където снели обвиненията след разговора със суперзвездата.

Последвайте канала на

БТА
1647 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини