Движенията от танците на Майкъл Джексън могат да бъдат смъртоносни

  • 23 май 2018 11:20

  • 3845
  • 1
Движенията от танците на Майкъл Джексън могат да бъдат смъртоносни
© Getty Images/Guliver

Индийски учени установиха, че копирането на движенията от танците на Майкъл ДжексънМайкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана, САЩ. Той е седмото от деветте деца на може да има сериозни последствия, съобщи Лента.

Неврохирурзи и почитатели на Краля на попмузиката предупредиха феновете му, че повтарянето на движенията от танците му може да доведе до сериозни травми, много, от които неизлечими.

Индийските неврохирурзи са изследвали хореографията на Майкъл ДжексънМайкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана, САЩ. Той е седмото от деветте деца на от гледна точка на натоварването върху органи и части на тялото. Те са стигнали до извода, че движенията от танците към песента "Smooth Criminal" могат да доведат до счупване на гръбначния стълб, ако не са изпълнени със специални обувки и подготовка.

Учените са стигнали до извода, че Майкъл ДжексънМайкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана, САЩ. Той е седмото от деветте деца на и танцьорите от неговата група трябва да са притежавали изключително крепко здраве и издръжливост, за да изпълнят сложните трикове на сцената дори със специални обувки и скрити опори. Като доказателство за своята теза, те привеждат данни за натоварването върху костите при наклон от 25 и 30 градуса, а Майкъл ДжексънМайкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана, САЩ. Той е седмото от деветте деца на и неговата група са изпълнявали движенията под наклон 45 градуса.

Последвайте канала на

БТА
3845 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.05.23 | 13:19

1
Кат наклониш телевизора на 45 градуса, всичко се оправя.

Добави коментар

Водещи новини