Chase & Status, Sigma и Sub Focus се събират в София за зрелищно шоу

  • 04 април 2016 13:50

  • 1181
  • 0
Chase & Status, Sigma и Sub Focus се събират в София за зрелищно шоу
©

Първото издание на ‘Night to remember’ се проведе през месец септември 2015 с участието на звездните Rudimental и Ella Eyre.

Партито беше напълно разпродадено, а артистите останаха впечатлени от атмосферата в залата и енергията на феновете. Шест месеца по-късно организаторите от KeenActs са готови с лайнъпа за втора незабравима нощ! След две участия на фестивала SPIRIT of Burgas, Chase & Status са решили че е време да видят и светлините на нощна София. MC Rage ще реди римите зад микрофона по време на диджей сета на британците, а в сетлиста очакваме да чуем и парчета от новия албум на известното дуо, включително и току-що излезлия сингъл “Control”.

Набралите широка популярност у нас SIGMA са второто потвърдено име за шоуто. Изключително успешният им албум Life (2015) донесе на групата платинен статус и много участия на най-големите фестивали в Европа (Glastonbury, T in the Park, Sziget), а сега за първи път ще имаме възможност да ги чуем и у нас. Синглите ‘Nobody to Love’, ‘Changing’ (feat. Paloma Faith) и ‘Coming Home’ (with Rita Ora) са продадени в над 2.5 милиона копия и са част от плейлистите на най-големите музикални радиа и телевизии през последната година.

Финалът за вечерта ще сложи не по-малко популярния у нас Sub Focus. Той стартира кариерата си на Jungle дръм енд бейс сцената и вдъхновяващ се от продуценти, като The Prodigy, Chemical Brothers и Daft Punk, Sub Focus постепенно се превръща в една от най-ярките звезди на електронната сцена. ‚X-ray‘ е първото парче, което кара големите лейбъли да му обърнат внимание, а ремикса на ‘Smack My Bitch Up’ му носи турне на три континента и договор с легендарния лейбъл RAM records.

Билетите за Night to Remember #2 тръгват в продажба днес, 4-ти април на цена от 40 лева за ограничено количество промо билети. Ще ги намерите в мрежата на Ивентим – бензиностанции OMV, The Mall, билетен център НДК и онлайн на Eventim.bg

Последвайте канала на

Novini.bg
1181 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини