Звездите отново заложиха на цветни тоалети за церемонията на Златните глобуси

  • 07 януари 2019 07:33

  • 2365
  • 0
Звездите отново заложиха на цветни тоалети за церемонията на Златните глобуси
© Getty Images

Цветовете се върнаха на червения килим на наградите Златен глобус, година след като звездите дефилираха с черни тоалети в знак на солидарност с каузите на движенията Аз също и Времето изтече, отбелязват Асошиейтед прес и Франс прес.

Звездите, които преминаха по червения килим пред хотел Бевърли Хилтън в Бевърли Хилс заложиха на най-различни на цвят тоалети - червени, бели, сини, зелени, златисти.

Водещата на церемонията, актрисата Сандра Оу беше избрала дълга бяла рокля с изчистена линия и асиметрична горна част. Диамантени гривни красяха лявата й китка. Нейният партньор във воденето на церемонията Анди Самбърг беше с класически черен костюм с папионка.

Снимка: Getty Images

Виж още: Море от черни тоалети по червения килим за наградите "Златен глобус"

Статуетката на наградите е с променена визия и е по-бляскава, по-тежка и по-дълга. Дизайнът на статуетката е на компанията Ар/Джи Ей (R/GA). Тя е висока над 29 сантиметра, като основата й, която вече е закръглена и позлатена, а не кубична и мраморна, е над 9,5 сантиметра широка. Мраморната основа е запазена само за специалните отличия за цялостен принос. Статуетката, в чиято направа са вложени месинг, бронз и цинк, тежи над 3,5 килограма. Новата статуетка е с двадесет и четири каратово златно покритие. Логото на Холивудската асоциация на чуждестранните журналисти, връчващи наградите Златен глобус, вече ще се вижда върху статуетката по-ясно.

Статуетката включва и безконтактен дигитален елемент, който съдържа информация за името на победителя, категорията и годината, в която е победил. Така ще се гарантира, че всяка статуетка е уникална и автентична.

 

Последвайте канала на

БТА
2365 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини