Ето кои са най-стилните и добре облечени българки

  • 12 септември 2018 09:02

  • 70242
  • 2
Ето кои са най-стилните и добре облечени българки
©

Българските звезди демонстрират различни вкусове спрямо облеклото си, а някои страдат от тотална липса на нюх за стил. Избраха 10-те модни икони – жени в България, които умеят да съчетават различни тоалети в един аутфит, а с класацията определено и вие ще се съгласите.

Ето как в-к "Шоу" подреди най-стилните дами.

Най-стилната българка е ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и. Топ звездата винаги се е отличавала с оригинален подход, както в музикално, така и във визуално отношение. Неслучайно тя е носител на многобройни награди, свързани с модните й превъплъщения. Нейни колеги от музикалния бранш признават, че тя винаги е успявала да бъде предвестник на новите тенденции и трендове у нас, а стилът й определено е ярък и запомнящ се. Тя е рекламно лице на италианска и американска модна линия. А Филип Плейн повери на нея да изпее песен за него и работата му, а във видеото й даде да се снима с последната му колекция за сезона. ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и има и модна линия, по чиито дрехи работи със стилиста си Добромир Киряков и дизайнера Борче Ристовски.

Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на е на втора позиция. Ето какво пише на официалната й страница в мрежата: "Нейна слабост са модата и дрехите. Обича да е стилна, със скъпи дрехи и обувки. Стандартът й не се е променил откакто работи в парламента – най-често избира българското качество". Саката са й на пиедестал и много държи на тях.

Веднага след нея е Цветелина Янева, която също винаги се е отличавала със стил и класа. Никога не си е позволила да бъде пошла, а тоалетите й предизвикват възхищение сред нейните фенове, че дори и колежки. С помощта на стилиста си Добромир Киряков тя успява винаги да бъде сред най-класните в бранша. Гардеробът й е пълен с марки на световни дизайнери.

Юлияна Дончева е една от най-стилните жени в България и за нея годините наистина са просто цифра. От дълги лета тя буди възхищение и безупречен вкус. „Предпочитам панталон с по-спортно или официално сако, тъй като се чувствам по-свободна. Полите и роклите също имат своя чар и предимства, но ме лишават от усещането за повече свобода при движение“, изтъква тя.

Мария Илиева е на пето място. Тя избира комфорта на лежерните, стрийт облекла, а от друга – внася класа и елегантност във визията си с красиви рокли, които обича да съчетава с обувки на висок ток. Ако й хареса дадена дреха, Мария не държи да е маркова. Женствените кройки с гол гръб или дълбоко деколте изключително много й отиват.

Веднага след нея е Лили ИвановаЛили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински техникум във Варна, а по-късно работи. Нейният стил винаги е бил строго официален със смели елементи на фриволност, но в рамките на допустимото. Лили е избирана за „Модна икона на годината“. Любимият й цвят спрямо обличането е черният.

Наталия Гуркова е редовно лице в качеството си на гост, жури или експерт на модни и светски събития. Мис България 1998 никога не е изневерявала на стила си и винаги прави впечатление с безупречния си външен вид и добре подбран до най-малките детайли стайлинг. Дългите рокли са нейна запазена марка, особено на вечерни коктейли и светски събития.

Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През е друга модна икона, позната доста добре на всички с вкуса си. Ни Ло се облича по последен писък на модата, а понякога самата тя задава каква да бъде модата. Любител е на световни марки, като преимущество има дизайнерът Филип Плейн.

В гардероба на АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия присъстват много скъпи дрехи на световни дизайнери. „Като всяка жена обичам да се грижа за външния си вид, да се обличам и да изглеждам добре. Но не водя отчет колко точно са ми роклите, защото никога не съм парадирала с броя на дрехите, обувките и чантите си, нито с марките им. Споменавала съм ги само когато е ставало на въпрос за реклама“, споделя певицата.

Диана Любенова също има в колекцията си награда за „Модна икона на годината“. Гардеробът й винаги е впечатлявал с изисканост и стил. Не случайно прожекторите се насочват към нея по време на всяко светско събитие, игнорирайки останалите популярни персони.

Последвайте канала на

Novini.bg
70242 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2019.01.19 | 23:56

2

Аз искам да кажа на на моите управници в тая държава да вземат моята заплата от 300 лв аз да взема един месец цепната заплата да ги питам дали стигат тези пари да се поддържаш за месеца Готова съм да си разменим е с управниците моята заплата аз да взема един Ще се съгласят ли някои управници да живеят на месеца с 300 лв сигурно Не нали и сте 300 лв да си купиш луксозни дрехи и да караш хубави лъскави коли Може би и е Шибил станат Само така трябва на българския народ мъка тормоз глад мизерия месец тяхната Аз съм Цвети

Ослушай се хубави за луксозните коли за хубавите д

2019.01.19 | 23:51

1

Хубави хора хубави дрехи хубави пари хубави луксозни коли огледай се по има хубави дрехи колко бедни хора колко много богати откъде тези богати като като има толкова беден народ

Добави коментар

Водещи новини