Прически за бал 2018 - актуални тенденции

  • 18 май 2018 14:48

  • 27587
  • 1
Прически за бал 2018 - актуални тенденции
© Pixabay

Абитуриентският бал е едно от най-вълнуващите събития, което преживяват ученици, родители и учители. С наближаването му растат и вълненията относно външния вид, особено сред момичетата. Всяка една завършваща млада дама иска да е номер едно на бала. Част от звездната визия е прическата. За това какви са модните тенденции в абитуриентските прически през 2018 година от Novini.bg потърсихме мнението на собственикът на фризьорски салон и фризьор от 15 години Соня Йорданова.

Какви са модните тенденции в абитуриентските прически тази година? Какви прически предпочитат абитуриентките?

Вградени плитки, небрежен кок, букли – по-естествена линия. Важно е какъв е тоалетът, бижута и формата на лицето на момичето. Първо се гледа тоалетът и след това се определя прическата. Когато се прави пробна прическа не е задължително абитуриентката да е с тоалета си за бала, може да носи и само снимка, задължително обаче е да е с бижутата си. Трябва да се види дали ще са с камъни и какви ще са те, дали ще са по-семпли и т.н. Прическата е довършителната част на тоалета.

Кои са актуалните цветове за коси за пролетно-летния сезон?

Цветовете са топли – с нюанси на жълто русо, с вградени кичури, метални цветове. Когато са натурални цветове са чисти, със златист оттенък, Когато абитуриентката е малко по-екстравагантна се правят метални, цветни кичури. Синьото е много модерно, зеленият цвят – също. Колкото е по-цветно, толкова е по-интересно.

Актуални ли са аксесоарите за коса?

Вградените кичури са по-предпочитания аксесоар от момичетата тази година. Най-новото са цветните, метални кичури. Цветя в косата могат да се носят в зависимост от тоалета. Ако е много официална рокля няма как да има цветя. Брокатът в косата също вече не е модерен.

Какво е важно да знаят абитуриентите за поддържане на косите си преди и след бала?

Много стилизанти се слагат, слага се и пудра в коренете на косата, за да може да не се омазнява косата и да може да издържи прическата в желания вид през цялата вечер.

Каквато и визия да изберат абитуриентите най-важното е да се чувствате добре, спокойни и уверени. Това е вашия ден!

Последвайте канала на

Мая Йорданова
27587 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини