Хилари Клинтън връчи награда на Оскар де ла Рента (снимки)

  • 05 юни 2013 11:39

  • 1536
  • 0
Хилари Клинтън връчи награда на Оскар де ла Рента (снимки)
© Getty Images

В Ню Йорк бяха раздадени годишните награди на Съвета на американските модни дизайнери.

Събитието събра на едно място големи имена от света на киното и модата. Звездите на вечерта бяха Оскар де ла Рента и бившият държавен секретар на САЩ Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26, разказва БНТ.

Както всяка година, церемонията за наградите на Съвета на американските модни дизайнери привлече много звезди на модата и киното. По традиция едни от най-прочутите дизайнери в света преминаха по червения килим в компанията на любимите си манекенки и актриси, облечени в техни тоалети. Линда Еванджелиста дойде сама, като беше избрала черна рокля на Оскар де ла Рента.

Големите победители тази година бяха "Проенца Шулер" за дамско облекло, Том Браун за мъжко облекло и Филип Лим за аксесоари, но публиката аплодира най-много Оскар де ла Рента и Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26. Бившата първа дама на САЩ връчи най-високото отличие на Съвета на американските модни дизайнери - наградата на учредителя - на Оскар де ла Рента, когото тя нарече "скъп приятел".

Много топло беше посрещната и Вера Уанг, която получи приза за цялостни постижения. Актрисата Джесика Частейн връчи наградата за международен дизайнер на Рикардо Тиши от "Живанши".

Изключително стилна беше и колежката й Кери Уошингтън, която имаше честта да връчи отличието за дамско облекло на Ласаро Ернандес и Джак Макъло.

Последвайте канала на

1536 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини