Тренировката на дебела котка завладя интернет

  • 29 октомври 2019 14:16

  • 2770
  • 2
Тренировката на дебела котка завладя интернет
© pixabay

11-килограмова американска котка, завладя интернет с мързеливата си тренировка за отслабване, съобщи Си Ен Ен.

Видеото как котката Синдърблок "бяга", седейки край тренировъчния уред, е гледано повече от 2,2 милиона пъти.

Ветеринарната болница, която се грижи за Синдърблок, след като собственичката ѝ се отказала от нея, е качила клипчето с тренировката във Фейсбук с надеждата то да накара всички, гледащи животни, да не им позволяват да напълнеят. Във видеото дебелата сива късокосместа котка движи мързеливо само едната си лапичка на бягаща подводна пътечка и жално мяука, предаде БТА.

Тя умили потребителите на „Туитър“.

"Всички сме като нея", написа един от тях.

"Кой от нас не е плакал на бягаща пътека", отбеляза друг. "Мисля, че тя се хареса много, защото хората се отъждествяват с нея" - каза Брита Кифни от ветеринарната болница Нортшоър в Белингам, близо до канадската граница.

Собственичката на 8-годишната Синдърблок я завела в болницата за евтаназия, защото повече не можела да се грижи за нея. Самата тя била болна, а трябвало да гледа и страдащия си от деменция баща. Директорката на болницата обаче съжалила дебеланката и помолила жената да ѝ позволи да се грижи за нея. Тя била много щастлива. Синдърблок надебеляла толкова, защото бащата я прехранвал.

Почти 60 процента от домашните котки са или с наднормено тегло, или със затлъстяване. Много хора дори не си дават сметка, че те са с допълнителни килограми.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2770 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
кучераст

2019.10.30 | 03:46

2

Милото дущицката ангелцето на земятаСмирт за хоратан много е лосхо да си хора аз мраза хора обичан котки и кочута.амин краи

Летящо Слонче

2019.10.29 | 16:57

1

Мяуу

Добави коментар

Водещи новини