Томас Кук ще се ожени в петък на остров Родос въпреки фалита

  • 26 септември 2019 13:56

  • 2506
  • 0
Томас Кук ще се ожени в петък на остров Родос въпреки фалита
© Pixabay

В края на краищата 29-годишният англичанин Томас Кук от град Хъкнал в Нотингамшър, който е сред хилядите клиенти на фалиралия едноименен британски туроператор с провалени почивки в Гърция, ще успее да се ожени този петък на остров Родос, както е било планирано, съобщава АНА-МПА.

Историята на Томас Кук и приятелката му Амелия Бинч, една от двойките, които планираха да се оженят в Гърция, но плановете им бяха провалени, беше широко отразена в европейските медии заради съвпадението на името на младоженеца и на туристическата компания. За щастие, благодарение на инициативата на хотела, в който е настанена двойката, и на местния туроператор, двамата британци ще осъществят мечтата си, както са я замислили.

Сватбата им е била насрочена за утре, като двойката е закупила сватбен пакет от "Томас Кук". Половината от поканените на сватбата, повече от 30 приятели на младоженците, сред които и кумът, също е трябвало да пътуват с фалиралата компания.

Младоженците, които са на острова от 18 септември, са имали възможност да намерят полет, с който да отпътуват от Родос, но в този случай, освен че са щели да си тръгнат неженени, са щели да изгубят и стойността на сватбения пакет - почти 10 хиляди британски лири. Същевременно гостите и кумът оставали блокирани в Англия.

В този момент се намесила управата на хотела и ръководителят на местния офис на "Томас Кук" и са се погрижили сватбата да бъде осъществена по план. В резултат не само двойката ще бъде венчана в петък, но и гостите от Англия ще могат да присъстват.

Последвайте канала на

БТА
2506 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини