Ето къде използването на вибратор може да ви отведе в затвора

  • 20 юни 2019 13:56

  • 5776
  • 2
Ето къде използването на вибратор може да ви отведе в затвора
© Getty Images/Guliver (архив)

В някои държави използването на дамски вибратор може да ви отведе в затвора, тъй като много хора не знаят за действащите там закони, пише в. "Метро".

Специалистите по секс играчки от компанията "Карвака" съветват туристите да са особено внимателни, тъй като тези продукти са забранени в страни като Саудитска Арабия,Малайзия, Тайланд, Малдивите и др. Внасянето им на тяхна територия може да създаде на притежателките им куп главоболия.

На Малдивите вибраторите се третират като порнографски материали, които са абсолютно забранени в островната държава от митническите власти. В Саудитска Арабия те също попадат под този параграф.

В Малайзия, който внесе подобни артикули може да бъде осъден на глоба, затвор до три години. В Обединените Арабски Емирства секс играчките са строго забранени, същото важи и за Тайланд. Според законодателство от 2011 година тези продукти са забранени за внос и във Виетнам.

Индия е родината на Кама Сутра, но това не означава, че можете да внесете безпроблемно вибратора си в тази страна, тъй като той се третира като порнографски според член 292 на индийския Наказателен кодекс.

Последвайте канала на

БТА
5776 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
гост

2020.04.20 | 09:22

2
Били забранени в арабските страни и такива с друго вероизповедания ! Нали сме европейци уж ? Големо важно . Случило се . Сега спрете бизнеса на тия от бранша . Преди години гонеха педалите , сега са на почит и уважение същите .Преди ревехме че няма свобода като в Дания , където като отидеш можеш да видиш на публ. места порнография и т. н. сега се заиграваме с глупости . Задният двор си е нейн и може да си слага каквото си иска.....
накратко,

2019.06.20 | 15:39

1

вибрирайте си у дома!

Добави коментар

Водещи новини