Близо една четвърт от мъжете искат сватбата им да е на стадион

  • 01 април 2019 13:13

  • 441
  • 0
Близо една четвърт от мъжете искат сватбата им да е на стадион
© Pixabay

Сватбите отдавна не са просто "скована" размяна на взаимно съгласие. Някои съвременни жени вече не залагат на традиционния бял цвят, докато една трета от двойките пропускат църковната церемония. Кое обаче е предпочитаното място за сватба? Отговор на този въпрос дава британско проучване, цитирано от в. "Дейли стар".

Допитването е осъществено сред 2208 британци на възраст над 18 години в дълготрайна връзка, но все още несемейни. Резултатите показват, че ако бъдат оставени да избират, близо една четвърт от мъжете (23 процента), ще предпочетат за място на сватбата спортен стадион. Те обаче няма да срещнат взаимност - едва три процента от анкетираните жени споделят подобно желание.

Запитани как биха се облекли за сватбения си ден, 57 процента от представителите на силния пол отговарят, че ще се "изтупат" от глава до пети.

Тридесет и два процента от участниците обаче изразяват предпочитанието си към по-свободно облекло.

Близо две трети от жените (62 процента) са готови да се издокарат изцяло в бяло за големия ден. Останалите споделят, че предпочитат различен цвят. Сред дамите не липсват и такива, които са склонни да носят костюм.

По отношение на подготовката за сватбата основният товар пада върху крехките плещи на 85 процента от дамите. Мъжете от друга страна са по-склонни да планират развлекателната част - ергенските партита и приема след брачната церемония.

Последвайте канала на

БТА
441 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини