Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл си търсят мъжка бавачка

  • 08 март 2019 10:51

  • 1474
  • 0
Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл си търсят мъжка бавачка
© Getty Images/Guliver

Херцозите на Съсекс Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David), и съпругата му Меган МаркълМеган МаркълМеган, херцогиня на Съсекс (на английски: Meghan, Duchess of Sussex), родена Рейчъл Меган Маркъл (на английски: си търсят мъжка детегледачка за първата си рожба, която очакват да се роди през месец април, съобщава в. "Сън".

В родината на херцогинята - САЩ тази практика е широко разпространена и тя възнамерява да я приложи в кралското семейство. В Америка мъжките бавачки са познати като "manny", вместо традиционните "nanny", когато детегледачката е от женски пол.

Изданието напомня, че самите принцове Уилям и Хари като малки са имали една невероятна бавачка "мъжкарана" в лицето на Тиги, която ги научила да ловят риба, да се спускат с въже от скали и на други дейности на открито. Така че бъдещият татко Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David), нямал нищо против да наеме детегледач. Това било планирано да стане през месец септември.

Последвайте канала на

БТА
1474 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини