Woman.bg отличава жените на десетилетието

  • 15 февруари 2019 12:38

  • 1152
  • 0
Woman.bg отличава жените на десетилетието
©

Тя е успешна, талантлива, борец. Тя е жена, която заслужава уважение и признание. Тя е "Жена на десетилетието". Тази специална награда ще връчи Woman.bg - сайтът, в който истинската жена открива себе си.

Първите годишни награди на една от най-големите женски медии в България ще бъдат раздадени на елегантно затворено събитие на 06.03.2019 г. в зала EFE на хотел Маринела.

Woman.bg ще отличи българските дами, които оставиха най- ярка следа в публичното съзнание и които се превърнаха в символ и модел за подражание на всички жени в България. За да може всеки да даде своя глас за дамата, която го е впечатлила най-много с постиженията си, Woman.bg създава специална платформа за гласуване. Номинациите са в десет категории, като във всяка има четири отличени жени.

Категориите са Кино/Театър; Спорт; Музика; Мода; Бизнес; Телевизия/Малък екран; Перо; Кауза; Майки, които ни вдъхновяват; Интернет.

Събитието ще е едно от най-елегантните мероприятия, на което столицата е ставала свидетел през последните години, но организаторите пазят в тайна, какво предстои. Можем да ви подшушнем единствено, че водещи на церемонията ще са Орлин Павлов и Александра Богданска, а гостите, които се очаква да уважат събитието, ще бъдат около 400 души.

Сайтът на истинската жена - Woman.bg e създаден през 2009-а година с една цел: да помага на българската жена в нейния стремеж към пълноценен живот и щастие.
 

Последвайте канала на

Novini.bg
1152 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини