Бионсе раздава безплатни билети на вегани

  • 01 февруари 2019 14:26

  • 737
  • 1
Бионсе раздава безплатни билети на вегани
© Getty Images (архив)

Феновете имат шанс да спечелят безплатни билети доживот за концерти на суперзвездата Бионсе. Певицата и съпругът й – рапърът Джей Зи, стигнаха заедно до това решение, но имат специално условие, пише Монитор.

Тези, които искат да слушат любимците си за без пари трябва поне месец да минат на веган диета.

Изпълнителката на Lemonade съобщи това на почитателите си в социалните мрежи, които са над 123 милиона.

Целта е да се подпомогне проектът Greenprint Project, който окуражава хората да намалят месото. Проектът е по идея на личния треньор на певицата Марко Борджес, който пусна и книга по темата през декември.

Бионсе Бионсе Био̀нсе Жизел Ноулс-Картър (на английски: Beyoncé Giselle Knowles-Carter) е американска певица, актриса, се зарече, че всеки понеделник ще е на веган диета, а Джей Зи обеща поне две от храненията му на ден да не включват месо. Според правилата на играта, един фен ще спечели по два билета за концертите на звездната двойка през следващите 30 години.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Последвайте канала на

Novini.bg
737 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
kolxo

2019.02.01 | 16:03

1

Няма ли кой да я съди за дискриминация? Ако дава само на ядящи месо, щяха да наскачат сто изгладнели тревопасни маймуни да се пенят, че са дискриминирани. Това веганството е като педерастията - хем искат да са равни, хем да са нещо повече от другите.

Добави коментар

Водещи новини