Без ретроградни Венера и Марс през 2019 - и любовта, и агресията ще са в изобилие

  • 11 декември 2018 10:20

  • 3765
  • 0
Без ретроградни Венера и Марс през 2019 - и любовта, и агресията ще са в изобилие
© Pixabay

Догодина всички основни планети ще бъдат ретроградни, но без важните Венера и Марс. Казано по друг начин - това означава, че и любовта, и агресията ще са в изобилие през 2019 г., пише в. "Астро Телеграф".

За това пък Меркурий ще бъде отново три пъти ретрограден. Това ще се случи от 5 до 28 март, все в съзвездие Риби, от 8 юли до 1 август в Лъв и Рак, от 31 откомври до 20 ноември в Скорпион. Обикновено тази планета е ретроградна три-четири пъти годишно. През това време не трябва да се предприемат нови проекти, да се внимава много с покупките. Ретроградният Меркурий влияе на информацията, транспорта и връзките.

Юпитер ще бъде ретрограден догодина от 10 април до 11 август в Стрелец. Времето е добро за завършване на започнати вече начинания, но нови мащабни проекти трябва да се правят извън него.

Сатурн през 2019-а ще е ретрограден от 30 април до 18 септември в Козирог. Това влияе на социалния живот и особено на личния. Крупният бизнес също е засегнат от тази ретроградност, както и държавните структури, законът. На преден план ще просперират тези с добри професионални качества, трудолюбие и преданост към делото. Ретрограден Сатурн не вярва на валшиви обещания и лъжи.

Уран в момента е ретрограден и това продължава до 2 януари. След това повтаря от 12 август до 11 януари 2020 г. в Телец. Тази планета е покровителка на внезапните решения, а ретроградността й е подходяща да се преосмислят нещата и да се довърши започнатото. Добре е да се направят нереализирани в миналото проекти.

Нептун е ретрограден от 21 юни до 27 ноември в Риби. Това е период, когато подсъзнателното ще набира мощ, но в същото време и всякакви предрасъдъци, суеверия и догми ще са по-силни.

Плутон през 2019 г. е ретрограден от 24 април до 3 октомври в Козирог. Това засяга държавната организация, вътрешните работи и организацията на институциите.

Разбира се, това са общи характеристики, а за всеки как влияе конкретната ретроградност зависи и от личната му звездна карта.

Последвайте канала на

Novini.bg
3765 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини