Кармата на зодия Овен

  • 03 декември 2018 15:18

  • 15212
  • 1
Кармата на зодия Овен
© Pixabay

Егоистичният Овен е склонен да поставя своите лични желания на пиедестал, без да се съобразява с нуждите на околните. Същото може да се каже и за ситуацията в трудовия колектив. Това не е изненадващо, защото принадлежността към този астрологически символ е показател за млада карма. Представителите на този знак идват на този свят, за да се научат да се фокусират не само върху собствените си интереси, но и върху нуждите на членовете на семейството и близките си приятели.

В предишни животи, повечето Овни са били неизвестни герои, които полагали живота си на олтара за щастието на други хора. Най-вероятно човек, роден под знака на Овен, е бил в миналото смел войн, умрял в битка за родината си или прекалено добър човек, който се е жертвал за онези, които обича. Но другите не са оценили делото му, неговият акт не е бил забелязан, а в сегашното въплъщение той прехвърля своето силно негодувание срещу тях.

Представители на този знак на зодиака през целия си живот могат да търсят своето предназначение. Те повече от другите знаци се интересуват от смисъла на собствения си живот и от събитията, които се случват в него. Много често Овена се опитва да намери отговорите на въпросите като се потопи навътре във вихъра на житейските събитията и се опитва да изпита всичко, което Вселената може да предложи.

Кармата на Овен.

Астрологията предполага, че душата на бебе, родено под съзвездието Овен, вече е била наранена в предишни животи. Душевните рани са били причинени от хора, които не са забелязали тяхната готовност да се жертват и на са оценили жеста. Възможно е тази смъртоносна обида да е причината за днешната им упоритост и своенравие.

В това въплъщение задачата на Овен е да се научи да помага безкористно, без да очаква нищо в замяна. Като усвои това изкуство, той ще може да умножи духовните си ресурси и да живее правилно. Астролозите препоръчват на Овена да се оттегля от време на време насаме със себе си, за да запълни запасите от енергия, изразходвани заради негодуванието му.

За да отработят кармичният си дълг, представителите на това зодиакално съзвездие трябва да спрат да форсират събитията и да се научат да обръщат внимание на знаците на съдбата - те ще им помогнат да избегнат неприятностите.

Основните кармични връзки на този знак винаги са свързани с децата. Тъй като кармата на Овен е млада и незряла, той самият може да преживее трудно детство, недоразумение с родителите и членовете на семейството си, за да се научи да поема отговорност за собствените си действия.
Също така, неговите кармични връзки могат да бъдат изразени чрез собственото му потомство. Така например, ако в миналото е имал трудно юношество, в този живот Овен може отново да премине през проблема "родител/дете", но вече да е на мястото на родителя.

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
15212 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Къф овен кви пет лева. Овен е след 4 месеца

2018.12.03 | 16:44

1

Що не пишете за стрелец, козирог, пък после риби. Пък после водолеи, хахаха

Добави коментар

Водещи новини