Джоли и Брад Пит постигнаха споразумение за децата

  • 01 декември 2018 12:58

  • 3212
  • 1
Джоли и Брад Пит постигнаха споразумение за децата
© Getty Images (Архив)

Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския и Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в постигнаха споразумение за попечителството на шестте си деца след двегодишни настървени преговори, съобщиха световните информационни агенции, предаде БТА.
 
Адвокатката на актрисата Саманта Блей Диджийн каза, че споразумението е подписано от двете страни и от съдия. То премахва необходимостта от съдебен процес. Вписването му и подробностите от него са поверителни, за да бъдат защитени децата.

Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в и Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския имат шест деца. Най-големият е Мадокс - на 17 години. Пакс е на 14, Захара - на 13, Шайло - на 12, а близнаците Вивиен и Нокс са на 10.
 
Двамата актьори бяха най-бляскавата двойка в Холивуд, но се разделиха през септември 2016 г. след повече от 10 години заедно и 2-годишен брак. Документи за развод подаде Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския. Тя посочи като причина непреодолими различия и поиска децата да бъдат поверени на нея.

Започна ожесточен спор за попечителството, като Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в беше разследван за насилие над дете и оправдан. Двамата актьори се обвиниха взаимно, че се опитват да манипулират медиите в своя полза.

Окончателното споразумение по развода още не е постигнато. Двамата актьори не са сключвали брачен договор. Те имат да делят стотици милиони долари.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3212 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Pavel

2018.12.01 | 22:19

1

Цял свят не може да спи заради тези двамата

Добави коментар

Водещи новини