Излагат сватбената рокля на Меган и униформата на Хари в Уиндзор и Единбург

  • 29 август 2018 15:08

  • 1751
  • 1
Излагат сватбената рокля на Меган и униформата на Хари в Уиндзор и Единбург
© Getty Images

Сватбените одежди на Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David), и съпругата му Меган МаркълМеган МаркълМеган, херцогиня на Съсекс (на английски: Meghan, Duchess of Sussex), родена Рейчъл Меган Маркъл (на английски: ще бъдат изложени на показ в Уиндзорския дворец тази есен, предадоха Асошиейтед прес и Ройтерс.

Феновете на кралската двойка ще могат да разгледат отблизо булчинската рокля на херцогинята на Съсекс и нейния 5-метров шлейф. Интерес ще предизвика и диамантено-платинената тиара, която беше предоставена за случая на Меган от кралица Елизабет Втора.

Ще бъде изложено и копие на военната униформа на Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David),, която той облече за венчавката си на 19 май.

Изложбата "Кралската сватба на херцога и херцогинята на Съсекс" ще се състои в Уиндзорския дворец от 28 октомври до 6 януари, след което ще бъде изложена в двореца Холируд в шотландската столица Единбург от 14 юни до 6 октомври 2019 година.

Последвайте канала на

БТА
1751 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.08.29 | 21:56

1
Що за овча глупост? Ще ходя да гледам насраните гащи на някакъв смешник, щото някой го титуловал принц. И кой ще ми обясни с какво този "принц" е по-различен от всички други хора? Се_ре квадратни Л..на ли?

Добави коментар

Водещи новини