Кралица Елизабет вероятно ще подари вила на Хари и Меган за сватбата

  • 04 май 2018 08:07

  • 9234
  • 0
Кралица Елизабет вероятно ще подари вила на Хари и Меган за сватбата
© Getty Images/Guliver

Британският принц Хари и американската му годеница Меган Маркъл призоваха за благотворителни дарения, вместо подаръци за предстоящата им сватба на 19 май. Въпреки това се очаква младоженците да получат внушителен сватбен дар от кралица Елизабет Втора, пише в. "Дейли експрес".

Предвид практиката й да раздава имоти, се очаква Нейно Величество да подари на принц Хари и Меган Маркъл вила "Йорк котидж", която се намира в провинциалното й имение Сандрингам в Норфолк.

Кралица Елизабет Втора подари на по-големия си внук принц Уилям за сватбата му с Кейт Мидълтън през 2011 г. 10-стайната къща Анмър Хол в Сандрингам.

Коментирайки очаквания внушителен подарък, кралският биограф Дънкан Ларкъм казва: "Кралицата има навика да раздава имоти, така че шансът принц Хари и Меган Маркъл да се окажат горди собственици на резиденция извън Лондон е голям. Макар да не е потвърдено, вероятно това ще бъде Йорк котидж в Сандрингам".

Вилата се намира в разрастващото се имение на Нейно Величество в Норфолк на около 180 километра от двореца Кенсингтън в Лондон, където понастоящем живее двойката. Преди Йорк котидж са обитавали бабата и дядото на кралица Елизабет Втора - крал Джордж Пети и кралица Мери. Нейно Величество наследява имението от баща си Джордж Шести след смъртта му през 1952 г., припомня изданието.

Последвайте канала на

БТА
9234 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини