Чувството за хумор играе ключова роля в изневерите

  • 23 април 2018 20:15

  • 8759
  • 0
Чувството за хумор играе ключова роля в изневерите
© pixabay.com

Ако подозирате половинките си в изневяра, вероятно търсите издайнически признаци в действията или поведението им. В търсенето може да помогне проучване, разкриващо какво най-често привлича кръшкачите към извънбрачни партньори, пише в. "Дейли експрес", цитиран от БТА.

Допитването, осъществено сред 1010 потребители на сайта за извънбрачни запознанства Ашли Медисън, показва, че представителите и на двата пола, които слагат рога на половинките си, предпочитат интимни партньори с чувство за хумор. Тази характеристика привлича 27 процента от жените и 19 процента от мъжете.

На второ място кръшкачите поставят страстта, посочена от 18 процента от мъжете и 15 процента от жените.

Третото най-предпочитано от осквернителите на брачното ложе качество е интелектът. Той е важен за 14 процента от мъжете и 12 процента от жените.

По отношение на четвъртата най-важна характеристика представителите на силния пол и дамите се разминават. Жените, които слагат рога на половинките си, изпитват привличане към уверени мъже. Кръшкачите от друга страна "налитат" на спонтанни дами.

Макар и странен избор, имайки предвид, че става въпрос за изневяра, се оказва, че петата най-привлекателна характеристика за представителите и на двата пола е верността, посочена от шест процента от жените и осем процента от мъжете. 

Последвайте канала на

Нора Виткова
8759 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини