Без подаръци на голямата британска кралска сватба

  • 09 април 2018 18:52

  • 10435
  • 2
Без подаръци на голямата британска кралска сватба
© gettyimages (архив)

Британският принц Хари и неговата годеница Меган Маркъл призоваха хората, които желаят да им изпратят сватбени подаръци, вместо това да направят дарение на някоя благотворителна организация, предаде Ройтерс, цитирана от БНТ.

Внукът на британската кралица и американската актриса ще сключат брак в двореца Уиндзор на 19 май. В съобщение за медиите от офиса на принц Хари се казва, че младата двойка е изключително признателна за сърдечните пожелания, които получава. Но тези благородни помисли би било хубаво да бъдат споделени с колкото се може повече хора. В този дух принц Хари и Меган призовават всички, пожелали да им изпратят сватбени подаръци, вместо това да направят дарения на седем избрани от тях благотворителни организации.

Сред тях са Асоциацията за борба с ХИВ сред децата, фондацията Мина Махила помагаща на бедните жени в Мумбай, благотворителната организация за бездомниците в кризисна ситуация, "Скотис литъл солджърс", която е в помощ на децата, изгубили родител по време на военна служба в британската армия и др.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
10435 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2018.04.10 | 09:55

2
Леле, колко са благородни..! От синята кръв ще да е.

2018.04.10 | 09:55

1
Маймуняка с кралско развратно потекло се жени за шимпанзе от народа.

Добави коментар

Водещи новини