Марс е като разбеснял се, носи скандали през февруари

  • 06 февруари 2018 09:21

  • 6063
  • 1
Марс е като разбеснял се, носи скандали през февруари
© Pixabay

Марс влиза в съзвездие Стрелец и се кара с Нептун, което вещае скандали в спорта, в частност на започващата в петък зимна олимпиада. Така на разговорен език могат да се преведат небесните колизии, които не дават много положителни емоции за спортта от 17 февруари до 17 март, пише "Астро Телеграф".

През това време Марс е като разбеснял се. На 17 февруари образува квадрат с Нептун. Марс е планетата на действието, а в случая Нептун е в явно стопиране на всякакви дейни опити на другата планета. От това се получава сблъсък на тези две енергии, двусмисленост, пасивност. Сплетните и скандалите излизат на преден план. Действието става ирационално. За големите и сложни проекти силите са намалени и по-добре да бъдат отложени за след 17 март. А на 15 февруари има и слънчево затъмнение, което макар че не се вижда на наша територия, влошава още повече ситуацията. Тя е затруднена най-силно от 12 до 18 февруари цялата следваща седмица.

Тъй като Марс управлява инцидентите и конфликтите, а Нептун е аморалното измерение, в същото време са възможни интриги, мошенически схеми, активизация на всякакви аферисти. Затова трябва повишено внимание и дистанция по отношение на съмнителните дела и предприятия.

Това е и време, в което могат да се проявят и неприятните последствия на минали постъпки. Разкриват се стари тайни и измами, предателства и скверни дела. Време, когато прелюбоденията излизат наяве. Време за разкриване на корупция, наркосделки, големи интриги и машеничество от близкото и далечно минало. Но и за влизането в подобни схеми от настоящето.

Тъй като Марс в Стрелец е свързан със спорта, а този аспект в борба с Нептун идва точно по време на откриващата се официално в петък зимна олимпиада в Пьончан, могат да се очакват скандали, макар и доста срелищни новини от Южна Корея. Темата за допинга е прекрасен пример по въпроса, казват водещите астролози.

Същите аспекти на Марс със Стрелец и Нептун предпоставят и аварии, свързани най-вече с газ, нефт, вода, с химикали и всякакви течности. Това означава и екологични замърсявания. Астролозите не изключват възможност от големи катастрофи, свързани с вода или воден транспорт. Средата на февруари хич не е благоприятна за морски пътешествия.

Здравословно през това време се повишава рискът от проблеми със стомаха, алкохола, инфекциозните заболявания, това важи най-вече за втората декада на февруари.

До 17 март Марс с размах действа и в идеологическата област, като често си позволява всякакви спекулации по най-различни теми. Както е казал народът, това е идеално време за лов на шарани в мътна вода. Важното е през това време човек да не се увлича по мащабни и прекрасно звучащи идеи, да не влиза в авантюри. Комбинацията на идеологически мощния Марс в Стрелец и идеалистично настроеният Нептун в Риби може да се прояви с религиозен фанатизъм и дори с тероризъм. Възможн и са конфлитки на национална и религиозна почва.

Последвайте канала на

Novini.bg
6063 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.02.06 | 21:06

1
Не Марс, а Тиквата се е разбеснял, увеличи парното и водата двойно, а тока с 50%, изстисква народа за последно.

Добави коментар

Водещи новини