Принц Хари получи покана за ергенско парти или меден месец в Австралия

  • 30 ноември 2017 11:48

  • 2665
  • 0
Принц Хари получи покана за ергенско парти или меден месец в Австралия
© Getty Images/Guliver

Австралийският министър на търговията, туризма и инвестициите Стивън Чиобо е поканил принц Хари да празнува в страната преди или след предстоящата си сватба с актрисата от САЩ Меган Маркъл, предаде ДПА.

Министърът предлага на принца да организира ергенското си парти в Австралия или да доведе булката си на меден месец.

Според местни медии в писмо до Кларънс хаус - резиденцията на престолонаследника принц Чарлз, Стивън Чиобо е изброил куп възможности за ергенско парти, както и варианти за сватбено пътешествие.

"Организираме доста ергенски партита. Разполагаме и с изобилие от забавна маскировка. Можем да го издокараме като стюардеса или с хавайска поличка", пише Чиобо, цитиран от "Голд Коуст бюлетин".

Според министъра принц Хари и годеницата му могат да прекарат седмица преди сватбата в Австралия и да се отдадат на "адреналинови чествания" - обиколка на кръчми с хеликоптер, плуване с бели акули, придвижване с реактивна раница.

За романтичния меден месец Стивън Чиобо предлага младоженците да се възползват от лукса и уединението на Лизард айлънд - остров от Големия бариерен риф.

Принц Хари, който неведнъж е посещавал Австралия, и Меган Маркъл ще се оженят през май следващата година, припомня агенцията.

Последвайте канала на

БТА
2665 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини