Хороскоп за ноември

  • 01 ноември 2017 10:53

  • 49022
  • 0
Хороскоп за ноември
© Pixabay

Овен - Движението на планетите през първата десетдневка на ноември (ретроградният Нептун и ретроградният Уран) ще допринесе за намаляването на физическата ви активност. Повече ще изпитвате апатия и раздразнителност.

Сутрин трудно ще се събуждате, за да отидете на работа. Някаква невидима сила ще ви дърпа обратно в топлото легло. Вдъхновението и веселието за известно време ще ви напуснат. Високата заетост може да доведе до значителна умора, отказ от приятелски контакти. Като никога ще се нуждаете от тишина и спокойствие. През втората десетдневка най-накрая ще успеете да преодолеете своето меланхолично състояние. На душата ви ще стане топло и спокойно. Нищо вече няма да ви обременява и настроението ви ще се подобри. Ще придобиете отново жизненост и жажда за живот.

Споделете със своите близки проблемите и радостите. Препоръчва се повече да хвалите близките си, вместо да ги критикувате, особено децата. Ще бъдете инициативни и ще вземате участие в проблемите на другите. Някой ще се нуждае от консултация с вас и вашите съвети. Не се изключва комуникация на ниво състезание, съперничество. Ще демонстрирате своите умения, ще потвърдите квалификациите си. На хазартните типове ще им се иска да рискуват във финансовата сфера, което може да донесе добри дивиденти, но преди това трябва да се консултирате с добри финансисти и астролози.
Хороскопът ви препоръчва през ноември да се грижите за бъбреците и пикочо-половата система. Необходимо е да се избягва стоене на течения, на студено. Също така храносмилателната система е уязвима, възможности за отравяне. За младостта и красотата няма нужда да прибягвате до салона, достатъчно е да направите интимната сфера на живота си по-наситена. Романтични филми, еротичен масаж, музика ще ви помогнат да събудите страстта си.

Телец - През ноември ще трябва да проявите цялата си решителност и предпазливост, ако искате да постигнете целите си и да изпълните всичките си планове. Няма да бъде обаче толкова лесно да го направите - възможно е да изпитате слабост и упадък на силите, както апатия и мързел. Обикновено въпреки вашата отдаденост, постоянство и старание, рядко успявате да завършите това, което сте започнали, особено когато изпитвате съмнения и не получавате подкрепа. Но за разлика от хроничните неудачници, останалите, ако искат нещо, ще се опитват отново и отново, ще падат, ще стават, ще се отръскват и ще продължат. Постоянството ви ще бъде възнаградено от съдбата. Трябва да се научите как да се справяте с емоционалността си, да спрете да се суетите и да бързате. Точните, целенасочени и премерени стъпки към постигането на целта съществено ще съкратят пътя към нея, отколкото бързането и хаоса. Непрекъснато ще се опитвате да се самоусъвършенствате, но не за да спечелите мястото си под слънцето или да се докажете на някого. Правите го за себе си, за да повишите самоуважението си.

През третата десетдневка ви очакват положителни промени. В по-голяма степен те ще се отнасят до професионалната и финансовата сфера на дейност. Всеки, който от дълго време търси работа, може би ще получи сега добра оферта или самостоятелно ще намери нещо подходящо, даже с перспектива за кариерно развитие. Във всеки случай разположението на планетите през този период ще допринесе за появата на нови, допълнителни източници на доходи, въпреки че повечето от тях ще бъдат само еднократно и незначителни. Все пак нещо е по-добро от нищо.

Пазете крайниците си от счупване, нараняване. Бъдете по-внимателни у дома, по време на работа, по пътя. Също така не пречи да очистите организма си, да проверите бъбреците и черния дроб. Трябва да се ограничи консумацията на тежки, мазни храни, алкохола също. Ако черният дроб и бъбреците ви дадат знак, трябва незабавно да започнете лечение, в противен случай болестта може да стане хронична.

Близнаци
– Ноември може да бъде много продуктивен месец за вас, ако успеете правилно да разпределите приоритетите си. От многото си цели трябва да изберете една и да продължите да действате по нея. Няма да ви е лесно да изберете една цел и да пожертвате другите цели и планове, но никой досега не е успял да седи на два стола. Скромните и нерешителни Близнаци, които са свикнали да се подчиняват на режима и правилата, създадени от някого, ще покажат „ноктите си” през месеца в знак на протест и възмущение. Сега те ще искат да установят правилата на играта и да градят сами своето бъдеще. Предстои да се решават важни въпроси, от чието решение ще зависи бъдещото развитие на нещата. През първата десетдневка е много важно да се научите как да се справяте с емоциите си и да останете далеч от различни конфликти и караници. Не търсете справедливост и не раздавайте правосъдие, ако това не ви влиза в работата. Участието ви в конфликтите ще има отрицателно значение за вас, особено ако са на работното ви място. Не позволявайте на вашите колеги да ви използват, прехвърляйки някои от своите отговорности към вас. В средата на ноември ще се чувствате по-уверени и ще получите нов прилив от енергия. Няма да можете да седите без работа, затова в се опитайте да насочите излишъкът от енергия в правилната посока, а именно за постигане на поставените цели. През третата десетдневка, под влиянието на аспектите на Венера, мислите ви ще бъдат напълно погълнати от семейството, децата, връзките с родителите и тяхното здраве. И в личния живот всичко ще върви добре.

Обърнете повече внимание на укрепването на имунитета, за което ще допринесе употребата на повече пресни плодове и зеленчуци. Средата на есента, студеното време - всичко това допринася за меланхолично и дори депресивно състояние. Пазете се от преохлаждане, обличайте се по-топло. Възможно е да имате проблеми с пикочната система, не са изключени възпалителни процеси.

Рак – Ноември е период за вас на понижен имунитет и емоционална нестабилност. Решителността ви, ангажираността ви ще изискват премахване на всички препятствия по пътя. В резултат на това можете да се поддадете на гнева и да наговорите много обидни думи на човек, който умишлено или напълно случайно ви е възпрепятствал да направите нещо. За да не се скарате с целия свят, препоръчително е да се въздържате повече. Ноември е месецът на промяната. На първо място, промените ще се отразят на любовните взаимоотношения и семейството. Те леко, плавно, но настоятелно ще навлязат в живота ви. Дали ще е за по-добро или по-лошо, зависи от отделния човек и личния хороскоп. В началото на месеца се пазете от хора, които се опитват чрез всички възможни методи, да бъдат полезни и да се въртя около вас. В тяхната "помощ" се крие съвсем друг смисъл, който е скрит от вас. Бдителност и предпазливост ще ви помогне да избегнете някои от проблемите. Ще възникнат такива моменти, когато ще ви се иска да говорите за наболелите проблеми, да излеете душата си, да споделите преживяванията си. Не бързайте да го правите, без значение колко силно е това желание или нужда. По-добре да поговорите за това с вашите близки (роднини или приятели), с някой, който познавате от дълго време и имате доверие като на себе си. Венера ще ви повлияе така, че след средата на месеца отново ще поискате да допуснете нов човек в живота си, нова връзка, нова любов. Вие винаги сте били желани от противоположния пол, но сега ще станете още по-обаятелни и сладки.

Препоръчително е да се грижите за пикочната система. Ако преди това сте имали проблеми с хемороидите, болестта отново може да ви припомни за себе си. Също така е желателно да се съсредоточите върху безопасни интимни взаимоотношения, правилното хранене, топлото облекло. Ако имате някакви симптоми, трябва да посетите лекар вместо да отлагате.

Лъв
- През последния месец на есента звездите ви съветват да прекарвате повече време в компанията на най-обичаните си хора. Семейството ще бъде източникът на енергия и вдъхновение за вас. Предпочитайки семейството, ще получите много приятни емоции и впечатления, животът ще стане по-интересен, а действията – по-смислени. През третата десетдневка влиянието на Венера и Меркурий няма да е много благоприятно за вашето благосъстояние. Изхвърлете лошите мисли от главата си. Малки неприятности на работното място. През втората половина на месеца, нервите ви ще бъдат на предела, а това може да влоши здравословното ви състояние, да се развият неврози при някои от вас. Ако не успеете да подобрите настроението си сами, потърсете компанията на най-добрите си приятели. Не е необходимо да седите в къщи между четири стени, можете да отидете там, където е светло, топло, мирише на кафе и пресни сладкиши. Отношенията с половинките ви ще преминат на ново равнище. Свободните Лъвове спокойно могат да излязат в търсене на нови „жертви”. За да успеят трябва да се въоръжат с хипнотичен поглед и мистериозна усмивка. Такова привлекателно амплоа няма да остави безразлични представителите на другия пол. Но това не означава да се отдавате на безразборни връзки.

Обръщайте внимание на половите органи. При най-малък дискомфорт трябва незабавно да отидете да ви види специалист. Правете повече физически упражнения, повече движение.

Дева- През ноември ще погледнете на живота под друг ъгъл. Някой, чието мнение цените ще ви помогне да видите нещата откъм другата им страна и ще промени възгледите ви. Мнозина ще потърсят смисъл в общуването и разширяването на кръга от познати. В никакъв случай не бива да се изкушавате да манипулирате членовете на семейството. Благоприятно време за повишаване на квалификацията ви. Успешно разрешаване на юридически проблеми. И за финансите месеца ще бъде добър. Възможно е да получите пари благодарение на бизнес или личен партньор, чрез съпруг/а. През първата десетдневка животът ви ще бъде изпълнен със събития – добри и не толкова добри. През втората половина на месеца някои ще постигнат завидна стабилност в делата и личния си живот. Дори някои хора отстрани ще ви завиждат. Но бързо ще се отегчавате и ще губите интерес към всичко. В края на месеца ще започнете да се съмнявате в своите сили и постъпки. Венера ще вкара малко романтичност и загадъчност в живота ви. Някои ще се сдобият с нови почитатели, но не бързайте да се обвързвате с нови отношения, за да избегнете още разочарования.

Препоръчително е да правите йога, медитация, енергийни практики.

Везни – Краят на есента обещава да бъде спокоен. Вероятно ще проявите допълнителен интерес по темите за философията или религията. Ще предприемете пътуване. Периодът ще е свързан с нестабилност в материалното положение. Началото на ноември, особено периода от 1 до 7 ноември, ще се окаже труден за Везните. Препоръчително е по това време да се грижите повече за здравето и да избягвате силно пренатоварване. Месецът е благоприятен за лечение с нетрадиционни методи, както и за духовни практики, използване на диети, гимнастика. След 8-и ноември ще започне да се възвръща вашата жизненост, бодрост на духа, повишение на физическата енергия и всичко това ще се отрази добре на вашето здраве. Оздравителните мероприятия могат отлично да се съчетават с развлекателна и делова активност. Ще можете успешно да реализирате плановете си. Очертава се ярък период, доста темпераментен по отношение на чувствата. Съвет за Везните, които са сами: Ако решите да привлечете вниманието на някого, то използвайте мистерията и тайнствеността и появяването на интерес към вас е гарантирано. Слушайте собствените си чувства и желания, спрете да се адаптирате към някого или нещо и започнете да живеете така, както смятате, че е правилно. Няма да е лесно, защото повечето представители на този знак се опитват отчаяно да угодят на всички наоколо, те живеят и искрено вярват, че ще могат да променят света към по-добро, изпълвайки го с добрината си. После разбирате, че доброто не винаги се отплаща с добро.

В сезона на простудите, бъдете внимателни към горните дихателни пътища и се грижете за гърлото си. При хубаво време използвайте да вървите пеша.

Скорпион – Ноември почти всички Скорпиони празнуват рождения си ден. Този период може да не е най-успешният за мнозина от гледна точка на самочувствието, но не забравяйте, че в крайна сметка излизате от всяка ситуация като победители. Не бъдете прекалено придирчиви към себе си, ако имате нещо, което не сработи от първия път. Нека това да бъде стимул за вас да не се отпускате. Във всеки случай предстоят промени. Сега е точното време да промените всичко, което не ви харесва в живота, независимо дали е работа, предмети или местопребиваване. Събитията в личния живот ще се развиват стремително, понякога неочаквано. Скорпионите, които са сами едва ли ще намерят свой партньор и този месец, но вероятността, това да се случи скоро е много висока.

Разположението на Марс през втората десетдневка ще допринесе за повишаване на жизнеността и енергията, ще повиши страстта на вашата природа. Вече няма да бъдете мързеливи и да се отдавате на тъжни мисли. С още по-голям стремеж ще се стремите напред, за да подобрите качеството на живота си, ще станете по-добри, отколкото сте били досега. В средата на ноември е идеално време да се възстановят старите връзки и да се установят нови контакти. Представителите на този знак трябва да пребивават повече сред хората, да посещават обществени места, да участват в културни и развлекателни мероприятия.

Стрелец – Ноември за вас ще бъде месец на изпитанията, особено в края му. По това време активният Марс ще създава атмосфера на борба, конфликти и неприятности. Надеждите ви за по-добро обаче няма да угаснат, а напротив, желанието ви ще нараства все повече и повече. В периода от 1 до 7 ноември ще ви е трудно да намерите компромис и общ език с партньорите и близките си. Старите приятели могат да се покажат студени и безразлични. Ще бъде много трудно да си върнете благоразположение онези, които по невнимание сте обидили. Трудно ще се справяте с половинките си, а някои ще имат бурни връзки.

Постепенен спад на енергийното ниво. Преди стремителната поява на Слънцето в космическият знак Стрелец, забавете малко темпото си. Довършвайте делата си, изпълнете обещанията си, върнете дълговете си. Месецът ще премине под егидата на вътрешното развитие. Всички средства са подходящи: медитация, обучение или консултация с психолог. Много скоро ще започне началото на нов цикъл в живота ви. Около средата на месеца, под влияние на Меркурий ще достигнете точката си на „кипене”, когато няма да има връщане назад. Мнозина ще бъдат изправени през труден избор как да продължат пътя си. Но ако предварително знаете какво искате от живота, определили сте приоритетите си, тогава изборът ви ще бъде очевиден и душата ви няма да я измъчват съмнения.Остава да се адаптирате към новите условия.

Поради не много благоприятното въздействие на Юпитер, ще се затруднят при намирането на работа и постигането на нещо професионално онези, които се стремят към това. Но ако наистина искате нещо да постигнете, тогава няма никакви пречки няма да ви спрат.

Състоянието на организма директно корелира с психическото равновесие. Приведете в ред мислите си. Ако няма „боклук” в главата, с тялото всичко ще е наред.

Козирог
– Ноември е добър месец за нови начинания. Бъдете по-предпазливи. Необходимо е да внимавате пред кого и какво казвате, защото всичко, което казвате, може да бъде интерпретирано по съвсем различен начин и вашите думи да ви изиграят лоша шега. Опитайте се да не разказвате на никого за вашите планове, дори на близките ви – те може да кажат нещо на някого и това по някакъв начин може да ви попречи да реализирате вашите идеи. А и е по-добре да докажете своята стойност на практика, отколкото на думи. Ще прекарвате много време извън дома си, в кръга на приятели, познати, колеги и роднини. Почти всеки ден ще има нещо важно. През втората десетдневка трябва да се потърсят допълнителни източници на доходи, за да изплатите дълговете си, заемите и за да се стабилизира финансовото ви състояние. Към края на месеца животът ви ще стане по-спокоен, а вие ще се чувствате по-уверени. Ситуацията ще бъде под контрол.

Любовният ви хороскоп показва, че е време да сложите в ред своите мисли и чувства, да анализирате емоциите си в резултат на отношенията и си отговорете честно на въпроса колко често в последно време сте изпитвали радост при мисълта за любимия човек. Ще трябва да предприемете сериозни мерки за подобряване на живота си. Не се страхувайте от промените, ако взаимоотношенията ви са „отживелица” вече и ви въвличат в бездната на депресията. Време е да помислите за бъдещето и да се погрижите за себе си, дори ако се наложи да потърсите помощ от специалист за решаване на вътрешно-психични проблеми. Много Козирози ще бъдат завладени от страст, ще се влюбят и обектът на любовта им ще бъде единственият източник на светлина и топлина в скучния и обикновен живот.

Водолей
– През ноември хороскопът ви препоръчва да определите жизнените си цели възможно най-точно и да започнете да се движите към тях. Ако не се концентрирате върху главното, то може да понесете загуби в работата или в личен план. Времето за празни разговори и колебания отмина. Време е да действате! Не се страхувайте да направите първата крачка. Началото вече е поставено. Вашите партньори ще изискват от вас също вземане на конкретни решения за съществуващите ви отношения и да решите дали да градите съвместни бъдещи планове или да слагате край на неудачните връзки. Препоръчва ви се да бъдете честни преди всичко. Не винаги е лесно да се разбере какво наистина иска човек. Избягвайте самозаблудата и лесно ще намерите правилното решение. Понякога човек трябва да пусне нещо старо да си отиде, за да може да дойде и новото.

Търсете разнообразието и намирайте колкото може повече положителни моменти в живота си. На кардинални промени не всеки ще се реши, а и няма гаранция, че с нов живот, нова работа, нещата ще станат по-добри. Това не бива да ви спира обаче да опитате, за тези, които са узрели за промени. Бъдете готови, че някои ваши мечти ще започнат да се сбъдват, а някои ваши мними приятели ще започнат да ви завиждат. Още малко търпение и ще можете да видите истинската им същност. Трябва да придобиете още мъдрост и да станете по-разумни. В даден момент положението ще ви се струва, че е извън ваш контрол и че не можете да го овладеете, но веднага щом се справите с трудностите, нещата ще започнат да се нареждат сами. Няма нужда да отлагате и забавяте момента на истината. Не се притеснявайте,че решенията ви ще бъдат неправилни. Към края на месеца ще станете по-раними и обидчиви. Ще се промени вашата чувствителност. Ще станете по-отворени и общителни и лесно ще се влюбвате.

Риби – През ноември ви очакват положителни емоции, но и меланхолично настроение. Повече от времето ще прекарате у дома и на работното си място. Трябва да се научите да контролирате мислите и емоциите си. Активно ще бъдете ангажирани в саморазвитие. Някои ще посещават курсове за усвояване на нови знания, други ще учат чужд език, а трети ще четат информативна литература. В началото на месеца ще се почувствате малко неуверени в светлината на обстоятелствата. Ситуацията ще се развие по такъв начин, че ще изглеждате леко объркани. Сега е моментът да покажете малко решителност и да продължите да градите живота си. Концентрирайте се върху най-важното и направете крачка към нов, щастлив живот. През втората десетдневка животът ви ще бъде по-хармоничен и балансиран. Много е трудно да се вземе решение за сериозни промени в живота и освен това да бъдете техният инициатор. Ето защо все още ще изпитвате дискомфорт за известно време и ще останете в стресиращо състояние. Това е съвсем нормално и скоро ще отмине. Вие имате силна природа и можете да оцелеете при всякакви условия и при всякакви обстоятелства. С парите не трябва да има никакви проблеми, така че финансовите дела ще отидат на заден план. Ще се опитвате да отделите всеки свободен момент за семействата, за децата и родителите си, което ще ви прави щастливи. Щастието на човека се състои именно от онези моменти, на които хората обикновено не придават особено значение.

Хороскопът съветва Рибите през ноември да се отдадат напълно на любовта, да бъдат великодушни, но да оставят правото на другите хора да бъдат себе си. Вътрешната цензура понякога е полезно да се изключи. Отнасяйте се към партньорите си като към равни. Вашите капризи може да ги изваждат понякога от равновесие.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
49022 0

Свързани новини

Водещи новини