Частен детектив разкри 5-те признака на изневярата

  • 31 октомври 2017 18:19

  • 5463
  • 0
Частен детектив разкри 5-те признака на изневярата
© Pixаbay

В България методът да проверяваме половинката си със съдействието на частен детектив, когато сме обзети от съмнения, не е широко разпространен, но днес предстои да научим важни признаци, които могат да ни помогнат.

Британският детектив Дейвид Кинг е с дългогодишен опит в сферата на изневерите и издава някои тайни от работата си с двойките. Любопитен факт е, че според него интуицията на жените е вярна на 80% и че той почти винаги се доверява на нея.

„Обикновено съмненията и нещата, които се въртят в ума на жените, които се обръщат за помощ към мен звучат странно и нелогично, но в голям процент от случаите те се оказват верни“, споделя изумен детективът.

Дейвид Кинг разкри петте основни фактора, които доказват почти на 100%, че любимият ви вероятно има афера с друга жена.

1. Съществени промени в поведението

Най-често жените се обръщат към услугите на Дейвид, когато забележат притеснителни дълготрайни промени в партньора си и най-вече в поведението му. Естествено е, когато един от партньорите се „отклонява от правия път“ той да започне да се държи по-хладно и да се отдалечи от половинката си. „Когато един мъж започне да изневерява той започва да работи повече, да се поддържа по-стриктно, да се бръсне по-често. Променя начина си на обличане, а също и парфюма си“, твърди Дейвид.

2. Прекарва повече време, гледайки в телефона си

Технологиите променят целия ни живот и любовта ни в това число. Едно от доказателствата дали любимият ви ви изневерява или не се намира в телефона му. Ако забележите, че той започва да го гледа все по-често с широка усмивка на лице, то определено имате повод за притеснение. Също така друго подозрително действие е, ако той изведнъж започне да заключва мобилния си с парола.

3. Необясними изблици на гняв

„Ако един мъж се чувства виновен, защото изневерява и предава доверието на половинката си, то е възможно той да има чести и привидно нелогични изблици на гняв. Обикновено се стига до ожесточени спорове, които приключват, едва когато някой от двамата излезе от вкъщи, за да се успокои“.

Повече четете ТУК

Последвайте канала на

woman.bg
5463 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини