Бихте ли кръстили детето си мечка? Е, някои звезди го правят...

  • 06 май 2017 19:11

  • 3689
  • 1
Бихте ли кръстили детето си мечка? Е, някои звезди го правят...
©

След като стана ясно, че Шерил Коул е родила момченце от половинката си – Лиъм Пейн от групата One Direction, което е кръстила Беър (от англ. мечка), решихме да си припомним странните имена, които избират някои известни личности за наследниците си.

Припомняме ви, че Беър кръстиха синовете си и Кейт Уинслет и Алиша Силвърстоун. Пълното име на детето на Силвърстоун даже е Беър Блу (от англ. синя мечка).

Всъщност даването на абсурдно име на детето вече се е превърнало в мода в света на богатите и известните. Дори си мислим, че звездите толкова стриктно се придържат към нея не за друго, ами за да си осигурят допълнителна популярност на гърба на невръстното си потомство.

Едни от най-абсурдните имена на звездни наследници може да видите в следващите редове.

Започваме селекцията си с гениалния Дейвид Бауи, защото според мнозина той поставя модата на странните детски имена. През 1971 г. певецът дава на първородния си син името Зоуи, което е разпространено женско име в англоезичните държави и най-вече в САЩ. По-късно той се прекръства на Дънкан Джоунс и днес работи като сценарист, режисьор и продуцент.

Виж повече тук:

Последвайте канала на

woman.bg
3689 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
И?

2017.05.09 | 16:23

1
Мечо е най-популярното име в циганския етнос

Добави коментар

Водещи новини