Този уникален басейн ще накара косата ви да настръхне (видео)

  • 12 април 2017 20:01

  • 33027
  • 2
Този уникален басейн ще накара косата ви да настръхне (видео)
©

В мрежата бяха публикувани кадри, на които е запечатано как жител на американския град Хюстън, щата Тексас, се разхожда сякаш във въздуха на височината на 42-ия етаж. Мъжът ходи над оживена улица. Оказва се, че страховитото видео е снимано в новия елитен басейн с прозрачен под, съобщава "Дейли Мейл".

42-етажният небостъргач Market Square Tower, на който е сниман клипът, се намира в центъра на Хюстън. Височината на сградата е 152 метра. Дебелината на дъното на стъкления басейн е около 20 сантиметра. Авторите на проекта признават, че са заимствали идеята от прозрачния под на покрива на небостъргач в Дубай, дело на местни архитекти. Басейнът със сигурност не е за хора, които се страхуват от високо. Той е прикрепен към самата сграда и когато човек стъпи или поплува в него, отдолу вижда пропастта кристално ясно. Изживяването със сигурност е незабравимо.

Последвайте канала на

Novini.bg
33027 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
тровят милиони

2017.08.20 | 20:25

2
Терористи ползват нагли престъпници от МИнистерство на тн"Здравеопазване" и показно отравят стотици хиляди в басейни вкл с топла лечебна изворна вода.Тъпите копелета не сменят водата с месеци но хвърлят скъпа отровна хлор токсична химия всеки ден. Престъпниците от ХЕИ н

2017.04.13 | 19:58

1
Яко

Добави коментар

Водещи новини