Време е за семейна почивка в Дубай – децата летят безплатно

  • 20 юли 2016 12:13

  • 2236
  • 1
Време е за семейна почивка в Дубай – децата летят безплатно
©

Никога не сте си представяли Дубай като ваканционна дестинация за цялото семейство? В следващите няколко реда ще ви докажем колко грешите.

Едно от седемте емирства в ОАЕ, Дубай е коренно различно преживяване от всичко, с което сме свикнали. Той се намира на брега на Персийския залив и е известен по света с амбициозните си строителни проекти, които го отличават от познатите ни традиционни дестинации.

В емирството се намират най-високият хотел в света, изграден на остров - Burj Al Arab, заснежените писти на Mall of the Emirates, по които карате ски, докато се намирате в сърцето на пустинята, първият подводен хотел в света Hydropolis, както и удивителен архипелаг от сътворени от човека острови. И това далеч не е всичко. В Дубай ще намерите забавления за цялото семейство, а децата са на особена почит в емирството, като до 11-годишна възраст могат да се възползват от повечето атракции безплатно.

Прочети повече на: http://profit.bg/news/Vreme-e-za-semejna-pochivka-v-Dubaj-%E2%80%93-detsata-letyat-bezplatno-/nid-152800.html

Последвайте канала на

Novini.bg
2236 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.07.20 | 19:07

1
И не си забравяйте бурките

Добави коментар

Водещи новини