Наско Камбуров спечели голямата награда от играта по случай 100-годишния юбилей на Roca

  • 05 юли 2016 17:44

  • 1605
  • 0
Наско Камбуров спечели голямата награда от играта по случай 100-годишния юбилей на Roca
©

На 5 юли 2016г. в телевизионното студио на Спортал, в присъствието на Веселин Симов, Мениджър Маркетинг на Roca за Югоизточна Европа и Прокурист на Рока България, и Славея Георгиева Маркова-Кирилова, Помощник - нотариус при нотариус с рег. номер: 033 на НК при СРС, седемгодишната Мелиса Торрес изтегли имената на печелившите в он-лайн играта на Roca през 2016г.

Голямата награда, уикенд за двама в Барселона, спечели Наско Камбуров.

Пътуването на г-н Камбуров и избрания от него спътник в това приключение е с начална дата 15 септември и, съгласно Общите условия на играта, включва самолетен билет за двама, трансфер летище-хотел-летище, 3 нощувки със закуска в хотел 4* в центъра на Барселона, медицинска застраховка. Общите условия на играта може да прочетете ТУК.

Изборът на Барселона за дестинация на пътуването, подарено от Roca, е символичен, тъй като именно от Барселона започва историята на компанията преди 100 години. И до ден днешен централата на мултинационалната компания Roca се помещава в Каталунската столица; в Барселона се намира и първата от впечатлаващите Галерии Roca, превърнали се в синоним на нови технологии и иновации в света на банята, но също и в място за значими форуми в областта на архитектурата, дизайна, устойчивото развитие, изкуствотото.

Очарователната Мелиса Торрес изтегли имената на още петима късметлии, които ще се могат да обновят банята си с комплект елегантни смесители L20 от Roca, които не само са въплъщение на най-новите технологии в продуктите за баня, лесно се почистват, но също пестят вода и енергия. Имената на петимата щастливци са:

Кирил Кирилов
Александър Цонев
Елена Петрова
Емине Мустафова
Иван Димитров

На всички печеливши – честито!

А от Roca обещаха, че приятните изненади за клиентите на марката в България ще продължат през цялото лято със специални предложения за обзавеждане на банята. Очаквайте и специалните оферти на компанията послучай 100-годишния юбилей от създаването й!

Повече информация за продуктите и актуалните промоции на Roca може да откриете на сайта:
www.bg.roca.com

Последвайте канала на

Novini.bg
1605 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини